Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  VMware Workstation


  VMware logo

  VMware Workstation 11 piacvezető virtualizációs szoftver. A VMware cég ajánlata a Workstation szoftver esetében magában foglalja az üzleti és az elektronikus licencek (ESD) formájában értékesített felsőoktatási felhasználású licencet.

   

  A legújabb verziójú Workstation lehetővé teszi akár 16 virtuális processzoros és 8 TB virtuális memóriával rendelkező gép létrehozását is. Újdonság az Easy Install funkció, amelynek köszönhetően a virtuális gépek beindítása a legújabb verziójú Windows és Linux rendszeres számítógépeken sokkal könnyebb. A program előző verzióival összehasonlítva 20-ra növelték a kiszolgált virtuális hálózatok számát.

   

  A Workstation legfontosabb funkciói között tartják számon a felhő létrehozásának lehetőségét a saját számítógépen, valamint a VMware vSphere platform kezelését ennek a szoftvernek minden verziójában. VMware Workstation 11 teljes mértékben támogatja a Linux és a Windows rendszereket, beleértve a legújabb Windows 8.1-et is. A régebbi VMware Workstation 9.x és 10.x verziókat használóknak frissítések készültek a program legfrissebb verziójára.

  Aktualne promocje:
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner