0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
VMware Workstation

VMware logo

VMware Workstation 11 piacvezető virtualizációs szoftver. A VMware cég ajánlata a Workstation szoftver esetében magában foglalja az üzleti és az elektronikus licencek (ESD) formájában értékesített felsőoktatási felhasználású licencet.

 

A legújabb verziójú Workstation lehetővé teszi akár 16 virtuális processzoros és 8 TB virtuális memóriával rendelkező gép létrehozását is. Újdonság az Easy Install funkció, amelynek köszönhetően a virtuális gépek beindítása a legújabb verziójú Windows és Linux rendszeres számítógépeken sokkal könnyebb. A program előző verzióival összehasonlítva 20-ra növelték a kiszolgált virtuális hálózatok számát.

 

A Workstation legfontosabb funkciói között tartják számon a felhő létrehozásának lehetőségét a saját számítógépen, valamint a VMware vSphere platform kezelését ennek a szoftvernek minden verziójában. VMware Workstation 11 teljes mértékben támogatja a Linux és a Windows rendszereket, beleértve a legújabb Windows 8.1-et is. A régebbi VMware Workstation 9.x és 10.x verziókat használóknak frissítések készültek a program legfrissebb verziójára.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak