Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


VMware logo

VMware Workstation 11 piacvezető virtualizációs szoftver. A VMware cég ajánlata a Workstation szoftver esetében magában foglalja az üzleti és az elektronikus licencek (ESD) formájában értékesített felsőoktatási felhasználású licencet.

 

A legújabb verziójú Workstation lehetővé teszi akár 16 virtuális processzoros és 8 TB virtuális memóriával rendelkező gép létrehozását is. Újdonság az Easy Install funkció, amelynek köszönhetően a virtuális gépek beindítása a legújabb verziójú Windows és Linux rendszeres számítógépeken sokkal könnyebb. A program előző verzióival összehasonlítva 20-ra növelték a kiszolgált virtuális hálózatok számát.

 

A Workstation legfontosabb funkciói között tartják számon a felhő létrehozásának lehetőségét a saját számítógépen, valamint a VMware vSphere platform kezelését ennek a szoftvernek minden verziójában. VMware Workstation 11 teljes mértékben támogatja a Linux és a Windows rendszereket, beleértve a legújabb Windows 8.1-et is. A régebbi VMware Workstation 9.x és 10.x verziókat használóknak frissítések készültek a program legfrissebb verziójára.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-18%
-10%
-7%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok