Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


VMware logo

VMware vSphere 6 platform - a VMware cég programjaihoz hasonlóan - üzleti és felsőoktatási használatra szóló licencek formájában kapható. Annak érdekében, hogy az ajánlat a lehető legjobban illeszkedjen a felhasználók igényeihez és lehetővé váljék a céges informatikai hálózatba virtualizáció bevezetési költségeinek maximális mértékű csökkentése, a VMware cég különböző csomagokat készített a vSphere szoftverből.

 

A korlátozott költségvetéssel rendelkező, kis cégeknek, akik ki akarják használni a virtualizáció előnyeit, megfelelő a 3 licencet tartalmazó VM vSphere és a vCenter csomagot irányító található VMware vSphere 6 Essentials szerver, amelynek a keretében a vásárló lehetőséget kap arra, hogy a legújabb verziójú vSphere platformot három, egyenként max. 2 processzorral ellátott (a magok száma nincs korlátozva), fizikai szerverre telepítse.

 

Az igényesebb alkalmazások és a nagyobb szervezetek számára megfelelőek a VMware vSphere 6 Standard és a VMware vSphere 6 Enterprise csomagok. VMware vSphere 6 program licencei csomagon kívül is kaphatók.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-90%
-18%
-32%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok