0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!


VMware logo

VMware vSphere 6 platform - a VMware cég programjaihoz hasonlóan - üzleti és felsőoktatási használatra szóló licencek formájában kapható. Annak érdekében, hogy az ajánlat a lehető legjobban illeszkedjen a felhasználók igényeihez és lehetővé váljék a céges informatikai hálózatba virtualizáció bevezetési költségeinek maximális mértékű csökkentése, a VMware cég különböző csomagokat készített a vSphere szoftverből.

 

A korlátozott költségvetéssel rendelkező, kis cégeknek, akik ki akarják használni a virtualizáció előnyeit, megfelelő a 3 licencet tartalmazó VM vSphere és a vCenter csomagot irányító található VMware vSphere 6 Essentials szerver, amelynek a keretében a vásárló lehetőséget kap arra, hogy a legújabb verziójú vSphere platformot három, egyenként max. 2 processzorral ellátott (a magok száma nincs korlátozva), fizikai szerverre telepítse.

 

Az igényesebb alkalmazások és a nagyobb szervezetek számára megfelelőek a VMware vSphere 6 Standard és a VMware vSphere 6 Enterprise csomagok. VMware vSphere 6 program licencei csomagon kívül is kaphatók.

Info Box
Kérdése van?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Neked ajánljuk:
-28%
-64%
-15%
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok