Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  VMware vSphere


  VMware logo

  VMware vSphere 6 platform - a VMware cég programjaihoz hasonlóan - üzleti és felsőoktatási használatra szóló licencek formájában kapható. Annak érdekében, hogy az ajánlat a lehető legjobban illeszkedjen a felhasználók igényeihez és lehetővé váljék a céges informatikai hálózatba virtualizáció bevezetési költségeinek maximális mértékű csökkentése, a VMware cég különböző csomagokat készített a vSphere szoftverből.

   

  A korlátozott költségvetéssel rendelkező, kis cégeknek, akik ki akarják használni a virtualizáció előnyeit, megfelelő a 3 licencet tartalmazó VM vSphere és a vCenter csomagot irányító található VMware vSphere 6 Essentials szerver, amelynek a keretében a vásárló lehetőséget kap arra, hogy a legújabb verziójú vSphere platformot három, egyenként max. 2 processzorral ellátott (a magok száma nincs korlátozva), fizikai szerverre telepítse.

   

  Az igényesebb alkalmazások és a nagyobb szervezetek számára megfelelőek a VMware vSphere 6 Standard és a VMware vSphere 6 Enterprise csomagok. VMware vSphere 6 program licencei csomagon kívül is kaphatók.

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner