Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


VMware logo

A VMware Fusion szoftver a VMware Workstationhöz hasonlóan virtuális gépek létrehozásához és virtuális környezetben történő munkához készült, azonban a Mac OS X rendszert használó Mac számítógépek felhasználóit célozza meg.

 

A VMware Fusion felhasználásának köszönhetően könnyen lehet létrehozni virtuális gépeket olyan konkurens rendszerekkel, mint a Windows vagy a Linux. Ennek a megoldásnak köszönhetően lehetőség van arra, hogy a OS X által nem támogatott programokkal lehessen dolgozni.

 

A VMware Fusion kibővített funkcionalitása bármilyen konfigurációjú virtuális gépet lehetővé tesz – a kívánt számú processzormag és más hardver erőforrás hozzárendelése. Ez lehetővé teszi, hogy fenntartsák a teljes skálázhatóságot a berendezés speciális igényekhez történő kihasználásához.

 

A program legújabb verziója a VMware Fusion 6 Professional Edition, amihez üzleti és felsőoktatási licencek érhetők el. A régebbi Fusion 4.x, 5.x és 5.x Pro verziókat használók számára vonzó árakon elérhetők frissítések a program jelenlegi verziójára.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-28%
-2%
-83%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok