0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
VMware Fusion

VMware logo

A VMware Fusion szoftver a VMware Workstationhöz hasonlóan virtuális gépek létrehozásához és virtuális környezetben történő munkához készült, azonban a Mac OS X rendszert használó Mac számítógépek felhasználóit célozza meg.

 

A VMware Fusion felhasználásának köszönhetően könnyen lehet létrehozni virtuális gépeket olyan konkurens rendszerekkel, mint a Windows vagy a Linux. Ennek a megoldásnak köszönhetően lehetőség van arra, hogy a OS X által nem támogatott programokkal lehessen dolgozni.

 

A VMware Fusion kibővített funkcionalitása bármilyen konfigurációjú virtuális gépet lehetővé tesz – a kívánt számú processzormag és más hardver erőforrás hozzárendelése. Ez lehetővé teszi, hogy fenntartsák a teljes skálázhatóságot a berendezés speciális igényekhez történő kihasználásához.

 

A program legújabb verziója a VMware Fusion 6 Professional Edition, amihez üzleti és felsőoktatási licencek érhetők el. A régebbi Fusion 4.x, 5.x és 5.x Pro verziókat használók számára vonzó árakon elérhetők frissítések a program jelenlegi verziójára.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak