Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  VMware Fusion


  VMware logo

  A VMware Fusion szoftver a VMware Workstationhöz hasonlóan virtuális gépek létrehozásához és virtuális környezetben történő munkához készült, azonban a Mac OS X rendszert használó Mac számítógépek felhasználóit célozza meg.

   

  A VMware Fusion felhasználásának köszönhetően könnyen lehet létrehozni virtuális gépeket olyan konkurens rendszerekkel, mint a Windows vagy a Linux. Ennek a megoldásnak köszönhetően lehetőség van arra, hogy a OS X által nem támogatott programokkal lehessen dolgozni.

   

  A VMware Fusion kibővített funkcionalitása bármilyen konfigurációjú virtuális gépet lehetővé tesz – a kívánt számú processzormag és más hardver erőforrás hozzárendelése. Ez lehetővé teszi, hogy fenntartsák a teljes skálázhatóságot a berendezés speciális igényekhez történő kihasználásához.

   

  A program legújabb verziója a VMware Fusion 6 Professional Edition, amihez üzleti és felsőoktatási licencek érhetők el. A régebbi Fusion 4.x, 5.x és 5.x Pro verziókat használók számára vonzó árakon elérhetők frissítések a program jelenlegi verziójára.

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner