0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!


Ubiquiti logo

Az UniFI Enterprise rendszer fontos eleme a VOIP telefon kínálat. Az UniFI VOIP Phone irodai, kitűnő minőségű, nagy kijelzővel ellátott okostelefonokat jelent, amelyeket úgy terveztek, hogy maximálisan megkönnyítsék a kommunikációt és a szervezést, növelve emellett a felhasználó produktivitását. Minden telefonkészülék a népszerű Android operációs rendszerrel működik, ami számos külső alkalmazás használatát teszi lehetővé, növelve a készülékek funkcionalitását.

 

Az Ubiquiti kínálata három modern VOIP telefont tartalmaz – az UVP, UVP-PRO és az UVP-Executive modelleket.

 

Az UVP az alapmodell, 5 colos, színes, érintőképernyővel. Az UVP-Pro modellben kamera, Wi-Fi csatlakoztatási lehetőség található, valamint használni lehet a Bluetooth technológiát is. A legmagasabb osztályú modellje ennek a sorozatnak az UVP-Executive telefon, amely nagyobb, vízszintes orientációjú, 7 colos kijelzővel rendelkezik, és mindenek előtt videó- és telekonferenciák kényelmes folytatásához készült. A telefont ellátták egy minőségi sztereo rendszerrel is.

Info Box
Kérdése van?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Neked ajánljuk:
-28%
-64%
-15%
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok