Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Ubiquiti logo

A Ubiquiti cég komplett megoldásokat kínál a monitoring területén az AirCam sorozat berendezései által létrehozott, és az AirVision szoftver által kezelt rendszer formájában. A monitoringhoz készült kamerák és AirCam tartozékok családja lehetővé teszi épületek belsejének és nyílt területek felügyeletét egyaránt. A rendszer alapja az airCam kamera, a kínálatot pedig a széles látószögű AirCam Dome, valamint az irodai használatra szánt AirCam Mini egészítik ki.

 

Az AirCam sorozat kamerák minden fajtája nagy minőségű, 720p felbontású képeket rögzít másodpercenként 30 kocka sebességgel, aminek az eredménye a felügyelt terület folyamatos, jól olvasható képe.

 

A kamera által regisztrált képet el lehet menteni az 500GB kapacitású merevlemezzel szerelt AirVision NVR regisztráló berendezésre, ami megfelel 400 órányi, 720p felbontású felvétel tárolására. Az AirVision NVR egy plug-and-play típusú berendezés, előtelepített AirVision szoftverrel, aminek köszönhetően a csatlakoztatás, és néhány perces, egyszerű konfigurálás után azonnal üzemkész.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-17%
-32%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok