Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!


  Ubiquiti logo

  Az Ubiquiti UniFi Security Gateway az UniFi Enterprise rendszer bővített kínálata a kompatibilis rendszereknek a routing és a biztonság területén. A kicsi és elegáns készülék egyesíti magában a fejlett biztonságot és a hatékony routing technológiát, amely másodpercenként max. 1 millió csomagot tud küldeni.

   

  A 3 Ethernet porttal ellátott, és az UniFi v4.x kontrollerrel teljes mértékben kompatibilis. A házat úgy tervezték, hogy el lehessen kerülni hűtőrendszer telepítését, és garantálni lehessen az átjáró halk működését.

   

  Az UniFi Enterprise sorozat tartalmaz Ubiquiti UniFi Switch dedikált hálózati kapcsolókat, amely négyféle modellben kapható – a 24 portos 250W és 500W modellt, valamint a 48 porttal ellátott 500W és 750W modelleket.

   

  Ezek a hálózati kapcsolók alapértelmezetten felismerik a 802.3af/at berendezéseket, aminek köszönhetően automatikusan kihasználják a PoE opciót. Az USG-hez, valamint a többi UniFI Enterprise sorozatú berendezéshez hasonlóan a switchek vezérlésére az UniFI Controller szoftver szolgál, ami lehetővé teszi a hálózatkezelés későbbi bevezetését.

  Neked ajánljuk:
  -11%
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok