Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Ubiquiti logo

Az Ubiquiti UniFi Security Gateway az UniFi Enterprise rendszer bővített kínálata a kompatibilis rendszereknek a routing és a biztonság területén. A kicsi és elegáns készülék egyesíti magában a fejlett biztonságot és a hatékony routing technológiát, amely másodpercenként max. 1 millió csomagot tud küldeni.

 

A 3 Ethernet porttal ellátott, és az UniFi v4.x kontrollerrel teljes mértékben kompatibilis. A házat úgy tervezték, hogy el lehessen kerülni hűtőrendszer telepítését, és garantálni lehessen az átjáró halk működését.

 

Az UniFi Enterprise sorozat tartalmaz Ubiquiti UniFi Switch dedikált hálózati kapcsolókat, amely négyféle modellben kapható – a 24 portos 250W és 500W modellt, valamint a 48 porttal ellátott 500W és 750W modelleket.

 

Ezek a hálózati kapcsolók alapértelmezetten felismerik a 802.3af/at berendezéseket, aminek köszönhetően automatikusan kihasználják a PoE opciót. Az USG-hez, valamint a többi UniFI Enterprise sorozatú berendezéshez hasonlóan a switchek vezérlésére az UniFI Controller szoftver szolgál, ami lehetővé teszi a hálózatkezelés későbbi bevezetését.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-32%
-7%
-17%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok