0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
UniFi Protect

Ubiquiti logo

A Ubiquiti cég komplett megoldásokat kínál a monitoring területén az AirCam sorozat berendezései által létrehozott, és az AirVision szoftver által kezelt rendszer formájában. A monitoringhoz készült kamerák és AirCam tartozékok családja lehetővé teszi épületek belsejének és nyílt területek felügyeletét egyaránt. A rendszer alapja az airCam kamera, a kínálatot pedig a széles látószögű AirCam Dome, valamint az irodai használatra szánt AirCam Mini egészítik ki.

 

Az AirCam sorozat kamerák minden fajtája nagy minőségű, 720p felbontású képeket rögzít másodpercenként 30 kocka sebességgel, aminek az eredménye a felügyelt terület folyamatos, jól olvasható képe.

 

A kamera által regisztrált képet el lehet menteni az 500GB kapacitású merevlemezzel szerelt AirVision NVR regisztráló berendezésre, ami megfelel 400 órányi, 720p felbontású felvétel tárolására. Az AirVision NVR egy plug-and-play típusú berendezés, előtelepített AirVision szoftverrel, aminek köszönhetően a csatlakoztatás, és néhány perces, egyszerű konfigurálás után azonnal üzemkész.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak