Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Ubiquiti logo

Az UniFI egy forradalmi WiFi hálózati rendszer, amit végtelen skálázhatóság és a legmagasabb osztályú teljesítmény jellemez, a vonzó ár megtartása mellett. A könnyű kezelhetőség, a munka optimalizálása és a hatékony hálózati kezelés biztosítja az UniFI szoftver magas minőségét.

 

Az UniFI Enterprise WiFi System berendezésekben a legújabb WiFi 802.11ac MIMO technológiát alkalmazták, amivel rendkívül nagy adatátviteli sebességet lehet elérni jelentős távolságon, akár 200 méterig, a teljesítmény csökkenése nélkül. Ez a tulajdonság, a rendszer korlátlan skálázhatóságával együtt, lehetővé teszi olyan, tetszőleges nagyságú területet lefedő WiFi hálózat, amelyen akár a legnagyobb vállalatok és oktatási intézmények épületei találhatók.

 

Az Ubiquiti megoldásai a WiFi területén tartalmazzák a zárt helyiségben és nyílt terepen történő működésre szánt hozzáférési pontokat. A 2,4 GHz technológiájú adatátvitel maximális sebessége 450 MB/s, az 5 GHz sávban pedig 1,3 GB/s. A hozzáférési pontok között a leggyorsabb modell az UniFI AP-AC.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-7%
-32%
-22%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok