0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Ubiquiti UniFi

Ubiquiti logo

Az UniFI egy forradalmi WiFi hálózati rendszer, amit végtelen skálázhatóság és a legmagasabb osztályú teljesítmény jellemez, a vonzó ár megtartása mellett. A könnyű kezelhetőség, a munka optimalizálása és a hatékony hálózati kezelés biztosítja az UniFI szoftver magas minőségét.

 

Az UniFI Enterprise WiFi System berendezésekben a legújabb WiFi 802.11ac MIMO technológiát alkalmazták, amivel rendkívül nagy adatátviteli sebességet lehet elérni jelentős távolságon, akár 200 méterig, a teljesítmény csökkenése nélkül. Ez a tulajdonság, a rendszer korlátlan skálázhatóságával együtt, lehetővé teszi olyan, tetszőleges nagyságú területet lefedő WiFi hálózat, amelyen akár a legnagyobb vállalatok és oktatási intézmények épületei találhatók.

 

Az Ubiquiti megoldásai a WiFi területén tartalmazzák a zárt helyiségben és nyílt terepen történő működésre szánt hozzáférési pontokat. A 2,4 GHz technológiájú adatátvitel maximális sebessége 450 MB/s, az 5 GHz sávban pedig 1,3 GB/s. A hozzáférési pontok között a leggyorsabb modell az UniFI AP-AC.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak