Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Ubiquiti UniFi


  Ubiquiti logo

  Az UniFI egy forradalmi WiFi hálózati rendszer, amit végtelen skálázhatóság és a legmagasabb osztályú teljesítmény jellemez, a vonzó ár megtartása mellett. A könnyű kezelhetőség, a munka optimalizálása és a hatékony hálózati kezelés biztosítja az UniFI szoftver magas minőségét.

   

  Az UniFI Enterprise WiFi System berendezésekben a legújabb WiFi 802.11ac MIMO technológiát alkalmazták, amivel rendkívül nagy adatátviteli sebességet lehet elérni jelentős távolságon, akár 200 méterig, a teljesítmény csökkenése nélkül. Ez a tulajdonság, a rendszer korlátlan skálázhatóságával együtt, lehetővé teszi olyan, tetszőleges nagyságú területet lefedő WiFi hálózat, amelyen akár a legnagyobb vállalatok és oktatási intézmények épületei találhatók.

   

  Az Ubiquiti megoldásai a WiFi területén tartalmazzák a zárt helyiségben és nyílt terepen történő működésre szánt hozzáférési pontokat. A 2,4 GHz technológiájú adatátvitel maximális sebessége 450 MB/s, az 5 GHz sávban pedig 1,3 GB/s. A hozzáférési pontok között a leggyorsabb modell az UniFI AP-AC.

  Neked ajánljuk:
  -30%
  -10%
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner