0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Ubiquiti Mini-PCI & Embedded Systems

Ubiquiti logo

Az Ubiquiti cég rádiós moduljainak ajánlata az XtreamRange és a SuperRange szériát foglalja magában. Az XtreamRange sorozatot alkotó XR3, XR5, XR7 és XR9 modellek egymástól a támogatott frekvenciasávokban és a hatótávolságukban különböznek. Az XR5 modell rekord hatótávolságú, amely elmehet akár 300 km-ig is. Az XR5 egyben az a modul, amely a legnagyobb népszerűségnek örvend az összes XtreamRange készülék közül.

 

A Ubiquiti rádiós modulok ajánlatának második részét a SuperRange készülékek alkotják, köztük az SR4, SR5, SR9, SR71E, SR71-15, SR71-A és az SR9 modellek.

 

A miniPCI SR71-15 kártya a DFS támogatású Atheros AR9220 chipsetten alapszik. Ez egy nagyteljesítményű rádió modul, amely a kívánt jelerősítést még a leginkább igényes konfigurációkban is biztosító 5GHz frekvenciasávban működik. Az IEE 802.11 a/n, SR71-15 szabványnak megfelelő technológia használatának köszönhetően az adatátviteli sebessége elérheti a 300 MB/s-ot, az max. 500mW teljesítménye lehetővé teszi 50 km-t meghaladó rádiókapcsolatok létesítését.

 

A SuperRange széria legnépszerűbb kártyái közé az SR71E, SR71-15, valamint az SR5 modellek tartoznak.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak