Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Ubiquiti mFi


  Ubiquiti logo

  A mFI termékek családja innovatív eszközöket és programokat tartalmaz, amelyek együtt alkotják a kommunikációs rendszert az eszközök között, amelynek célja meghatározott feladatok beprogramozása és automatizálása.

   

  Az mFI rendszer alkalmazási példái között meg lehet említeni pl. ventilátorok automatikus bekapcsolását, ha a helyiségben a hőmérséklet meghalad egy megadott küszöbértéket, vagy a világítás bekapcsolását a helyiségben, ha a rendszer mozgást érzékel.

   

  Az mFI rendszert alkotó eszközöket 3 terméksorozatra lehet felosztani. Az mPort azok az elemek, amelyek a külső berendezéseket és rendszereszközöket csatlakoztatják a WiFi és az Ethernet technológiát támogató mFI hálózathoz. Az mSensor tartalmazza az összes érzékelőt, többek között a falra és a mennyezetre szerelhető mozgásérzékelők, hőérzékelők vagy az ajtóérzékelő. Az mPower egy olyan készülék, ami egyesít magában egy tápfeszültség ellátó sorkapcsot, valamint egy az energiafelhasználást figyelő, és a hálózati kapcsolatot biztosító monitort.

   

  Az egész rendszert a dedikált UniFI szoftver kezeli.

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner