0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Ubiquiti mFi

Ubiquiti logo

A mFI termékek családja innovatív eszközöket és programokat tartalmaz, amelyek együtt alkotják a kommunikációs rendszert az eszközök között, amelynek célja meghatározott feladatok beprogramozása és automatizálása.

 

Az mFI rendszer alkalmazási példái között meg lehet említeni pl. ventilátorok automatikus bekapcsolását, ha a helyiségben a hőmérséklet meghalad egy megadott küszöbértéket, vagy a világítás bekapcsolását a helyiségben, ha a rendszer mozgást érzékel.

 

Az mFI rendszert alkotó eszközöket 3 terméksorozatra lehet felosztani. Az mPort azok az elemek, amelyek a külső berendezéseket és rendszereszközöket csatlakoztatják a WiFi és az Ethernet technológiát támogató mFI hálózathoz. Az mSensor tartalmazza az összes érzékelőt, többek között a falra és a mennyezetre szerelhető mozgásérzékelők, hőérzékelők vagy az ajtóérzékelő. Az mPower egy olyan készülék, ami egyesít magában egy tápfeszültség ellátó sorkapcsot, valamint egy az energiafelhasználást figyelő, és a hálózati kapcsolatot biztosító monitort.

 

Az egész rendszert a dedikált UniFI szoftver kezeli.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak