0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Ubiquiti Accessories

Ubiquiti logo

Az Ubiquiti ajánlatában található, az összes készülékkel teljes egészében kompatibilis, a legjobb minőségű anyagokból készült és teljes garancia alá tartozó tartozékok a hálózati infrastruktúra fő elemeinek a legjobb üzemi paramétereket biztosítják.

 

A TOUGHCable a legmagasabb szabványokat kielégítő, Ubiquiti eszközeivel történő együttműködésre készült kábelek. Biztosítják a hatásos védelmet az elektronikus eszközök tönkremenetelének leggyakoribb okát jelentő elektrosztatikus kisülésekkel szemben.

 

Az Ubiquiti Airmax Universal Mounting Bracket (UBAM) a hálózati infrastruktúra épületen kívül található elemeinek rendkívül rugalmas és kényelmes szerelését teszi lehetővé. A NanoStation széria eszközei felhasználóinak figyelmére érdemes a falra és ablakra szerelést lehetővé tevő Nanostation Window/Wall Mount tartó.

 

A Power over Ethernet technológiával működő kábelek és csatlakozók széles választéka lehetővé az infrastruktúra elemeinek rugalmas konfigurálását és elhelyezését, ugyanakkor garantálva az energiatakarékosságot és a felügyeletet a hálózatban található minden elem felett.

Kiválasztott termékek
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak