Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Ubiquiti Accessories


  Ubiquiti logo

  Az Ubiquiti ajánlatában található, az összes készülékkel teljes egészében kompatibilis, a legjobb minőségű anyagokból készült és teljes garancia alá tartozó tartozékok a hálózati infrastruktúra fő elemeinek a legjobb üzemi paramétereket biztosítják.

   

  A TOUGHCable a legmagasabb szabványokat kielégítő, Ubiquiti eszközeivel történő együttműködésre készült kábelek. Biztosítják a hatásos védelmet az elektronikus eszközök tönkremenetelének leggyakoribb okát jelentő elektrosztatikus kisülésekkel szemben.

   

  Az Ubiquiti Airmax Universal Mounting Bracket (UBAM) a hálózati infrastruktúra épületen kívül található elemeinek rendkívül rugalmas és kényelmes szerelését teszi lehetővé. A NanoStation széria eszközei felhasználóinak figyelmére érdemes a falra és ablakra szerelést lehetővé tevő Nanostation Window/Wall Mount tartó.

   

  A Power over Ethernet technológiával működő kábelek és csatlakozók széles választéka lehetővé az infrastruktúra elemeinek rugalmas konfigurálását és elhelyezését, ugyanakkor garantálva az energiatakarékosságot és a felügyeletet a hálózatban található minden elem felett.

  Neked ajánljuk:
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner