Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Ubiquiti logo

A mFI termékek családja innovatív eszközöket és programokat tartalmaz, amelyek együtt alkotják a kommunikációs rendszert az eszközök között, amelynek célja meghatározott feladatok beprogramozása és automatizálása.

 

Az mFI rendszer alkalmazási példái között meg lehet említeni pl. ventilátorok automatikus bekapcsolását, ha a helyiségben a hőmérséklet meghalad egy megadott küszöbértéket, vagy a világítás bekapcsolását a helyiségben, ha a rendszer mozgást érzékel.

 

Az mFI rendszert alkotó eszközöket 3 terméksorozatra lehet felosztani. Az mPort azok az elemek, amelyek a külső berendezéseket és rendszereszközöket csatlakoztatják a WiFi és az Ethernet technológiát támogató mFI hálózathoz. Az mSensor tartalmazza az összes érzékelőt, többek között a falra és a mennyezetre szerelhető mozgásérzékelők, hőérzékelők vagy az ajtóérzékelő. Az mPower egy olyan készülék, ami egyesít magában egy tápfeszültség ellátó sorkapcsot, valamint egy az energiafelhasználást figyelő, és a hálózati kapcsolatot biztosító monitort.

 

Az egész rendszert a dedikált UniFI szoftver kezeli.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-18%
-2%
-83%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok