0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
EdgeMax

Ubiquiti logo

Az EdgeMax sorozat Ubiquiti routereket és switcheket jelent, amelyek nagy népszerűségnek és megbecsülésnek örvendő, a világ több mint 100 országában használt elemei a hálózati infrastruktúrának. Az EdgeMax sorozat 4 routert tartalmaz, amelyek különböző igényű ügyfeleknek és különféle EdgeSwitch switchekhez készülnek.

 

Az EdgeRouter Lite az első ilyen típusú készülék volt a világon, amely több mint 1 millió csomagot kezel másodpercenként, és 100$-nál kevesebbe kerül. A routerbe Dual-Core MIPS64 processzor, 2GB belső és 512 MB RAM DDR2 memória van beépítve – ezek a paraméterek teszik a készüléket gazdaságos választássá kis- és közepes cégek számára, valamint hálózatban az alapvető kommunikációhoz és adatcseréhez.

 

Az EdgeRouter PoE beépített switchcsel és 5 konfigurálható PoE porttal ellátott eszköz fejlettebb üzleti felhasználásokhoz.

 

Az EdgeRouter és az EdgeRouter PRO a legerősebb pozíciók az Ubiquiti routerek ajánlatában. Mindkét készülék 8 portot kapott, és beszerelhető szerver szekrénybe, vagy felszerelhető állványra. A másodpercenként több mint 2 millió csomag kezelése, és az 512 bájtos csomagok esetén 8Gbps sebesség garantálja a legigényesebb informatikai környezetben szükséges teljesítményt és sávszélességet is.

 

A switch a hálózati infrastruktúra egyik alapvető eleme, amiről nem feledkezett meg az EdgeSwitchet létrehozó Ubiquiti cég. Ezek a hálózati kapcsolók egyedülálló teljesítményt nyújtanak a sávszélesség, teherbírás és az üzembiztonság kategóriáiban. A 24 portos modell sávszélessége elérheti a 26 Gbps-ot, míg a 48 portosé akár a 70 Gbps-ot is.

 

EdgeSwitch sorozat tartalmazza a 24 porttal szerelt 250W és 500W modelleket, valamint a 48 portos 500W és 750W modellek.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak