Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Ubiquiti logo

Az EdgeMax sorozat Ubiquiti routereket és switcheket jelent, amelyek nagy népszerűségnek és megbecsülésnek örvendő, a világ több mint 100 országában használt elemei a hálózati infrastruktúrának. Az EdgeMax sorozat 4 routert tartalmaz, amelyek különböző igényű ügyfeleknek és különféle EdgeSwitch switchekhez készülnek.

 

Az EdgeRouter Lite az első ilyen típusú készülék volt a világon, amely több mint 1 millió csomagot kezel másodpercenként, és 100$-nál kevesebbe kerül. A routerbe Dual-Core MIPS64 processzor, 2GB belső és 512 MB RAM DDR2 memória van beépítve – ezek a paraméterek teszik a készüléket gazdaságos választássá kis- és közepes cégek számára, valamint hálózatban az alapvető kommunikációhoz és adatcseréhez.

 

Az EdgeRouter PoE beépített switchcsel és 5 konfigurálható PoE porttal ellátott eszköz fejlettebb üzleti felhasználásokhoz.

 

Az EdgeRouter és az EdgeRouter PRO a legerősebb pozíciók az Ubiquiti routerek ajánlatában. Mindkét készülék 8 portot kapott, és beszerelhető szerver szekrénybe, vagy felszerelhető állványra. A másodpercenként több mint 2 millió csomag kezelése, és az 512 bájtos csomagok esetén 8Gbps sebesség garantálja a legigényesebb informatikai környezetben szükséges teljesítményt és sávszélességet is.

 

A switch a hálózati infrastruktúra egyik alapvető eleme, amiről nem feledkezett meg az EdgeSwitchet létrehozó Ubiquiti cég. Ezek a hálózati kapcsolók egyedülálló teljesítményt nyújtanak a sávszélesség, teherbírás és az üzembiztonság kategóriáiban. A 24 portos modell sávszélessége elérheti a 26 Gbps-ot, míg a 48 portosé akár a 70 Gbps-ot is.

 

EdgeSwitch sorozat tartalmazza a 24 porttal szerelt 250W és 500W modelleket, valamint a 48 portos 500W és 750W modellek.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-45%
-18%
-35%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok