Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Ubiquiti logo

Az Ubiquit airMAX eszközök és megoldások széles palettája a vezeték nélküli hálózati hozzáférés területén. Az ebbe a családba tartozó termékeit számos internetszolgáltató használja az egész világon, hogy nagy sebességet és hálózati elérhetőséget tudjanak biztosítani még a logisztikai szempontból legnehezebb terepen is.

 

Hardver oldalról az AirMax Rocket M, Bullet M, NanoStation M, PowrBridge M, NanoBeam M, Nano Bridge M, airGrid M, airGateway, PicoStation M termékeket, valamint Omni, Sector, RocketDish és Yagi antennákat tartalmaz – az ilyen széles ajánlat garancia az Ubiquiti segítségével tervezett hálózat rugalmasságára és skálázhatóságára.

 

Az említett eszközök segítségével létrehozott hálózat munkáját a dedikált airOS V program felügyeli. Ez egy intuitív és könnyen kezelhető, számos professzionális funkcióval ellátott interfész akár a leginkább kiépített vezeték nélküli hálózat kezeléséhez.

 

Az AirMax ajánlatát további berendezések egészítik ki, mint például a TOUGHSwitch sorozatú, rendkívül hatékony hálózati kapcsolók, POE adapterek, valamint a legjobb paraméterekkel büszkélkedő kábelezés.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-17%
-10%
-7%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok