0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
airMax

Ubiquiti logo

Az Ubiquit airMAX eszközök és megoldások széles palettája a vezeték nélküli hálózati hozzáférés területén. Az ebbe a családba tartozó termékeit számos internetszolgáltató használja az egész világon, hogy nagy sebességet és hálózati elérhetőséget tudjanak biztosítani még a logisztikai szempontból legnehezebb terepen is.

 

Hardver oldalról az AirMax Rocket M, Bullet M, NanoStation M, PowrBridge M, NanoBeam M, Nano Bridge M, airGrid M, airGateway, PicoStation M termékeket, valamint Omni, Sector, RocketDish és Yagi antennákat tartalmaz – az ilyen széles ajánlat garancia az Ubiquiti segítségével tervezett hálózat rugalmasságára és skálázhatóságára.

 

Az említett eszközök segítségével létrehozott hálózat munkáját a dedikált airOS V program felügyeli. Ez egy intuitív és könnyen kezelhető, számos professzionális funkcióval ellátott interfész akár a leginkább kiépített vezeték nélküli hálózat kezeléséhez.

 

Az AirMax ajánlatát további berendezések egészítik ki, mint például a TOUGHSwitch sorozatú, rendkívül hatékony hálózati kapcsolók, POE adapterek, valamint a legjobb paraméterekkel büszkélkedő kábelezés.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak