Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  airMax


  Ubiquiti logo

  Az Ubiquit airMAX eszközök és megoldások széles palettája a vezeték nélküli hálózati hozzáférés területén. Az ebbe a családba tartozó termékeit számos internetszolgáltató használja az egész világon, hogy nagy sebességet és hálózati elérhetőséget tudjanak biztosítani még a logisztikai szempontból legnehezebb terepen is.

   

  Hardver oldalról az AirMax Rocket M, Bullet M, NanoStation M, PowrBridge M, NanoBeam M, Nano Bridge M, airGrid M, airGateway, PicoStation M termékeket, valamint Omni, Sector, RocketDish és Yagi antennákat tartalmaz – az ilyen széles ajánlat garancia az Ubiquiti segítségével tervezett hálózat rugalmasságára és skálázhatóságára.

   

  Az említett eszközök segítségével létrehozott hálózat munkáját a dedikált airOS V program felügyeli. Ez egy intuitív és könnyen kezelhető, számos professzionális funkcióval ellátott interfész akár a leginkább kiépített vezeték nélküli hálózat kezeléséhez.

   

  Az AirMax ajánlatát további berendezések egészítik ki, mint például a TOUGHSwitch sorozatú, rendkívül hatékony hálózati kapcsolók, POE adapterek, valamint a legjobb paraméterekkel büszkélkedő kábelezés.

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner