Kosár
Termék megrendelés: 0Összeg: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Összeg: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Ubiquiti logo

Az AirFiber egy minőségi osztályú antenna rendszer a vezeték nélküli, nagy távolságú, internetes adatátvitelhez, internet szolgáltatók és az IT ágazat más intézményei számára. Az AirFiber 5 az 5 GHz-es sávban működik, és 1 GB/s adattovábbítást tesz lehetővé. Az innovatív technológiának köszönhetően az Ubiquiti eXtended Range több mint 100km hatótávolságú. Az antennák áramellátása az Ethernet hálózat közvetítésével történik. Fontos előnye, hogy nagyon érzékelten a rossz időjárási körülményekre - az eszköz -40 és +55°C közötti hőmérsékletek között tud dolgozni, és max. 200 km/h széllökéseket bír ki.

 

Az Ubiquiti ajánlatból a legmodernebb megoldás a dupla, független 2x2 MIMO antenna rendszerrel ellátott airFiber24, amely a licencmentes 24 GHz sávban dolgozik FDD-ben és HDD-ben is. Az airFiber24 antennák hatótávolsága több mint 13 kilométer, az adatátviteli sebesség pedig elérheti az 1,4 GB/s-ot. A berendezés könnyen telepíthető, és egy személy könnyen fel tudja szerelni. Az integrált GPS vevők automatikusan kiszámítják a pozíciót, és a kívánt beállítási szöget.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Kérdése van?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Neked ajánljuk:
-27%
-9%
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok