0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
AirFiber

Ubiquiti logo

Az AirFiber egy minőségi osztályú antenna rendszer a vezeték nélküli, nagy távolságú, internetes adatátvitelhez, internet szolgáltatók és az IT ágazat más intézményei számára. Az AirFiber 5 az 5 GHz-es sávban működik, és 1 GB/s adattovábbítást tesz lehetővé. Az innovatív technológiának köszönhetően az Ubiquiti eXtended Range több mint 100km hatótávolságú. Az antennák áramellátása az Ethernet hálózat közvetítésével történik. Fontos előnye, hogy nagyon érzékelten a rossz időjárási körülményekre - az eszköz -40 és +55°C közötti hőmérsékletek között tud dolgozni, és max. 200 km/h széllökéseket bír ki.

 

Az Ubiquiti ajánlatból a legmodernebb megoldás a dupla, független 2x2 MIMO antenna rendszerrel ellátott airFiber24, amely a licencmentes 24 GHz sávban dolgozik FDD-ben és HDD-ben is. Az airFiber24 antennák hatótávolsága több mint 13 kilométer, az adatátviteli sebesség pedig elérheti az 1,4 GB/s-ot. A berendezés könnyen telepíthető, és egy személy könnyen fel tudja szerelni. Az integrált GPS vevők automatikusan kiszámítják a pozíciót, és a kívánt beállítási szöget.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak