Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  AirFiber


  Ubiquiti logo

  Az AirFiber egy minőségi osztályú antenna rendszer a vezeték nélküli, nagy távolságú, internetes adatátvitelhez, internet szolgáltatók és az IT ágazat más intézményei számára. Az AirFiber 5 az 5 GHz-es sávban működik, és 1 GB/s adattovábbítást tesz lehetővé. Az innovatív technológiának köszönhetően az Ubiquiti eXtended Range több mint 100km hatótávolságú. Az antennák áramellátása az Ethernet hálózat közvetítésével történik. Fontos előnye, hogy nagyon érzékelten a rossz időjárási körülményekre - az eszköz -40 és +55°C közötti hőmérsékletek között tud dolgozni, és max. 200 km/h széllökéseket bír ki.

   

  Az Ubiquiti ajánlatból a legmodernebb megoldás a dupla, független 2x2 MIMO antenna rendszerrel ellátott airFiber24, amely a licencmentes 24 GHz sávban dolgozik FDD-ben és HDD-ben is. Az airFiber24 antennák hatótávolsága több mint 13 kilométer, az adatátviteli sebesség pedig elérheti az 1,4 GB/s-ot. A berendezés könnyen telepíthető, és egy személy könnyen fel tudja szerelni. Az integrált GPS vevők automatikusan kiszámítják a pozíciót, és a kívánt beállítási szöget.

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner