Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Ubiquiti


  Ubiquiti logo

  A Ubiquiti Networks vállalatot 2005-ben alapították Amerikában. A vállalat ajánlatában főként  vezeték nélküli eszközök találhatóak kifejezetten kis-és közepes méretű vállalkozások számára kifejlesztve.

   

  Az Ubiquiti fő célja a digitális szakadék csökkentése, kommunikációs hálózatok építése révén az egész világon. Vezető terméksorozataik az airMAX ™, Unifi ™, airFiber ™, airVision ™, MFI ™ és EdgeMAX ™, ezek innovatív kombinációi a modern technológiának és a vonzó árnak. Mindezek az elemek biztosítják a felhasználók számára a tökéletes támogatást annak érdekében, hogy megszüntessék kommunikációban felmerülő akadályokat.

   

  Az Ubiquiti nyitott architektúrán alapuló univerzális megoldásokat kínál. Olyan fejlett operációs rendszer alkalmazása mint az Air OS, lehetővé teszi, hogy a berendezések teljes mértékben a használatán alapuljanak. Ezek közé a berendezések közé tartoznak útválasztók, kapcsolók, hidak, point-to-point és point-to-multiple-point állomások és a CCTV monitoring rendszerek.

   

  A Ubiquiti által gyártott berendezések számos egyedi funkcióval rendelkeznek, mint például állítható sávszélesség-szabályozás (fel / letöltés adatok), PPPoE kliens, sávszélesség beállítás (5/10/20 MHz) valamint QoS a 802.11e szolgáltatási minőséhez. Egy érdekes funkciója a készülékeknek a Software Development Kit (SDK), amely segítségével lehetséges a programot módosítani és konkrét igényekre szabni.

   

  Megkülönböztető jegyei a fiatal amerikai márkának az extravagáns megjelenés, intenzív és agresszív marketing, fenomenális minőség és kedvező ár. Az Ubiquiti termékek stabil eszközökként ismertek, nagyon jó lefedettséggel rendelkeznek és megfelelnek a legigényesebb felhasználók elvárásainak is.

   

  A legnépszerűbb termékeik az alábbiak:
  - Ubiquiti UniFI – könnyen kezelhető Acess Point amely a 2,4 GHz-es sávban működik,
  - Ubiquiti NanoBridge M – interferencia fedél, külső megoldásokra tervezve,
  - Ubiquiti NanoStation – átfogó megoldás rádió-hidak komplex építéséhez,
  - Ubiquiti AirCam – kompakt IP kamera PoE (Power over Ethernet) által működtetve,
  - Ubiquiti AirGrid –802.11 a/n-es standarddal dolgozó rádiórendszer.

  Aktualne promocje:
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner