0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Ubiquiti

Ubiquiti logo

A Ubiquiti Networks vállalatot 2005-ben alapították Amerikában. A vállalat ajánlatában főként  vezeték nélküli eszközök találhatóak kifejezetten kis-és közepes méretű vállalkozások számára kifejlesztve.

 

Az Ubiquiti fő célja a digitális szakadék csökkentése, kommunikációs hálózatok építése révén az egész világon. Vezető terméksorozataik az airMAX ™, Unifi ™, airFiber ™, airVision ™, MFI ™ és EdgeMAX ™, ezek innovatív kombinációi a modern technológiának és a vonzó árnak. Mindezek az elemek biztosítják a felhasználók számára a tökéletes támogatást annak érdekében, hogy megszüntessék kommunikációban felmerülő akadályokat.

 

Az Ubiquiti nyitott architektúrán alapuló univerzális megoldásokat kínál. Olyan fejlett operációs rendszer alkalmazása mint az Air OS, lehetővé teszi, hogy a berendezések teljes mértékben a használatán alapuljanak. Ezek közé a berendezések közé tartoznak útválasztók, kapcsolók, hidak, point-to-point és point-to-multiple-point állomások és a CCTV monitoring rendszerek.

 

A Ubiquiti által gyártott berendezések számos egyedi funkcióval rendelkeznek, mint például állítható sávszélesség-szabályozás (fel / letöltés adatok), PPPoE kliens, sávszélesség beállítás (5/10/20 MHz) valamint QoS a 802.11e szolgáltatási minőséhez. Egy érdekes funkciója a készülékeknek a Software Development Kit (SDK), amely segítségével lehetséges a programot módosítani és konkrét igényekre szabni.

 

Megkülönböztető jegyei a fiatal amerikai márkának az extravagáns megjelenés, intenzív és agresszív marketing, fenomenális minőség és kedvező ár. Az Ubiquiti termékek stabil eszközökként ismertek, nagyon jó lefedettséggel rendelkeznek és megfelelnek a legigényesebb felhasználók elvárásainak is.

 

A legnépszerűbb termékeik az alábbiak:
- Ubiquiti UniFI – könnyen kezelhető Acess Point amely a 2,4 GHz-es sávban működik,
- Ubiquiti NanoBridge M – interferencia fedél, külső megoldásokra tervezve,
- Ubiquiti NanoStation – átfogó megoldás rádió-hidak komplex építéséhez,
- Ubiquiti AirCam – kompakt IP kamera PoE (Power over Ethernet) által működtetve,
- Ubiquiti AirGrid –802.11 a/n-es standarddal dolgozó rádiórendszer.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak