0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!


Symantec logo

Az üzleti ügyfelek körében legnagyobb elismerésnek örvendő termékek között ott vannak a Backup és Recovery családba tartozó, üzembiztos alkalmazások, amelyek az átgondolt adatvédelmi stratégiához és a cég krízishelyzetekre történő felkészítéséhez szükségesek.

 

Backup Exec egy az adatmentés és adat-visszaállítás területén erős, funkcionális és rugalmas megoldásokat adó eszköz, amely lehetővé teszi Önnek, hogy biztosítsa a teljes informatikai infrastruktúráját – úgy virtuális, mint fizikai környezetben.

 

A virtuális hálózatok backup és recovery típusú programokkal történő biztosításához dedikált alkalmazás a Backup Exec V-Ray Edition. Drasztikusan tudja csökkenteni hiba után a rendszer helyreállításához és az adatok eléréséhez szükséges időt, tetszőleges számú virtuális gépet kezel.

 

Gondolva a kis cégekre, amelyeknek nincs szükségük Backup Exec teljes teljesítményű, legjobban kiépített változatára, a Symentec cég elkészítette a vonzó árú, de teljes funkcionalitással rendelkező, Backup Exec Small Business kiadást, melynek köszönhetően minden vállalat nem nagy költséggel fejlesztheti az adatvédelmi politikáját.

Neked ajánljuk:
-14%
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok