Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!


  Symantec logo

  Az üzleti ügyfelek körében legnagyobb elismerésnek örvendő termékek között ott vannak a Backup és Recovery családba tartozó, üzembiztos alkalmazások, amelyek az átgondolt adatvédelmi stratégiához és a cég krízishelyzetekre történő felkészítéséhez szükségesek.

   

  Backup Exec egy az adatmentés és adat-visszaállítás területén erős, funkcionális és rugalmas megoldásokat adó eszköz, amely lehetővé teszi Önnek, hogy biztosítsa a teljes informatikai infrastruktúráját – úgy virtuális, mint fizikai környezetben.

   

  A virtuális hálózatok backup és recovery típusú programokkal történő biztosításához dedikált alkalmazás a Backup Exec V-Ray Edition. Drasztikusan tudja csökkenteni hiba után a rendszer helyreállításához és az adatok eléréséhez szükséges időt, tetszőleges számú virtuális gépet kezel.

   

  Gondolva a kis cégekre, amelyeknek nincs szükségük Backup Exec teljes teljesítményű, legjobban kiépített változatára, a Symentec cég elkészítette a vonzó árú, de teljes funkcionalitással rendelkező, Backup Exec Small Business kiadást, melynek köszönhetően minden vállalat nem nagy költséggel fejlesztheti az adatvédelmi politikáját.

  Neked ajánljuk:
  -11%
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok