Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Messaging Gateway


  Symantec logo

  A szoftvernek a felsőoktatási intézményeket és iskolákat megcélzó licencezési programja egyszerűbbé teszi a vásárlási eljárást, és a vevők számára attraktív árakat és műszaki támogatást biztosít.

   

  A bő termékajánlat és az előfizetés, migrálás vagy lejárat nélküli licenc formájában lehetővé tett licencvásárlás lehetővé teszi, hogy minden ügyfél a számára megfelelő változatot válassza ki. Az előfizetéses licencet évente megújítják, és az ügyfél minden alkalommal egyre nagyobb engedményt kap, aminek köszönhetően optimalizálhatja a szoftverekre fordított költségeit, úgy, hogy ugyanakkor nem kötelezi el magát hosszú időre.

   

  A legszívesebben választott termékek között ki kell emelnünk a Backup Exec, System Recovery, Mail Security, Endpoint Protection szériák alkalmazásait, valamint a komplex védelmet biztosító Protection Suite csomagot, amelyek Small business, valamint Enterprise kiadásokban is kaphatók.

   

  A programban részt vehet minden oktatási szervezet, iskola, úgy az állami, mint a magán intézmények, amelyeknek a státuszát a megfelelő állami szervek igazolták, és amelyek eleget tesznek a program minősítési követelményeinek.

  Neked ajánljuk:
  -63%
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner