0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!


Symantec logo

A szoftvernek a felsőoktatási intézményeket és iskolákat megcélzó licencezési programja egyszerűbbé teszi a vásárlási eljárást, és a vevők számára attraktív árakat és műszaki támogatást biztosít.

 

A bő termékajánlat és az előfizetés, migrálás vagy lejárat nélküli licenc formájában lehetővé tett licencvásárlás lehetővé teszi, hogy minden ügyfél a számára megfelelő változatot válassza ki. Az előfizetéses licencet évente megújítják, és az ügyfél minden alkalommal egyre nagyobb engedményt kap, aminek köszönhetően optimalizálhatja a szoftverekre fordított költségeit, úgy, hogy ugyanakkor nem kötelezi el magát hosszú időre.

 

A legszívesebben választott termékek között ki kell emelnünk a Backup Exec, System Recovery, Mail Security, Endpoint Protection szériák alkalmazásait, valamint a komplex védelmet biztosító Protection Suite csomagot, amelyek Small business, valamint Enterprise kiadásokban is kaphatók.

 

A programban részt vehet minden oktatási szervezet, iskola, úgy az állami, mint a magán intézmények, amelyeknek a státuszát a megfelelő állami szervek igazolták, és amelyek eleget tesznek a program minősítési követelményeinek.

Neked ajánljuk:
-14%
-48%
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok