0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!


Symantec logo

A vállalatot a 80-as években alapították, tevékenységi körének középpontjában a biztonsági és adatkezelési számítógépes szoftverek állnak. Nemzetközi vállalat, amely karrierjét az IT iparágban a Q & A szöveg és adatbázis szerkesztő létrehozásával kezdte, majd később fejlesztői csomagokkal, végül pedig a  Norton névre keresztelt anti-vírus szoftverekkel rukkolt elő.

 

A Symantec az egyik vezető vállalat a hálózati kommunikációs védelmi szoftverek piacán, valamint az internetes kommunikátorok, tartalomellenőrzés, hírarchiválás, jogszabályoknak való megfelelés, anti-vírus és anti-spam területén.

 

A márka legismertebb szoftver csomagjai a Backup Exec, Endpoint Protection és System Recovery.

 

A Backup Exec egy olyan program, amely lehetővé teszi az adatok hatékony archiválását egyszerű, disk-to-disk-to-tape (D2D2T) modellel. Az alkalmazás lehetőséget ad az adatok védelmére a fájlszervereken, SQL szervereken és a Microsoft Exchange-n. A Granual Recovery Technology (részletes adat helyreállítási) technológia használatának köszönhetően lehetőség nyílik a gyors és problémamentes adat visszaszerzésre, mint például  egyes e-mail üzenetek vagy a felhasználók egyéni tulajdonságai és jellemzői.

 

A Endpoint Protection egy integrált adatbiztonsági megoldás vállalatok számára. Ez a szoftver kombinálja az anti-vírus és az alkalmazás ellenőrző eszközök funkcióit és a tűzfalat, hogy a teljes védelmet egyetlen menedzsment konzolról lehessen vezérelni.

 

System Recovery a Windows rendszer helyreállítására szolgáló szoftver, amely együttműködik más Symantec biztonsági és menedzsment megoldásokkal. A program lehetővé teszi az elosztott biztonsági rendszerek kezelésének automatizálását, és szintén lehetőséget ad az adatok visszaállítására a szervert vagy a számítógépet ért sérülés esetén. 

 

A szoftver használatával a rendszergazdák képesek automatikusan átmásolni a rendszer-visszaállítási pontokat távoli FTP szerverekre.

 

Info Box
Kérdése van?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Neked ajánljuk:
-14%
-48%
-16%
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok