0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!

Rólunk

Cégünk a dinamikus fejlődés elkötelezettje. Rendszeresen bővítjük tevékenységünket az IT ágazatban. Kínálatunk a piacvezető hálózati és szerver megoldásokból és a legújabb szoftverekből áll, és a bevált, tekintélyes márkákra fókuszálunk. Számunkra a legfontosabb szempont az ügyfelek elégedettsége.

Kompetenciáink emelésével és a legkiválóbb hardver szállításával támogatjuk ügyfeleink tevékenységét az üzleti szektorban, a közszektorban és az oktatási szektorban. Többek között az alábbi cégek megoldásait kínáljuk: Cisco, Ubiquiti, Juniper, Fujitsu, HP, Lenovo, Jabra, Microsoft, Oracle, Symantec vagy VMware.

A megbízható termékeknek és a professzionális tanácsadásnak köszönhetően kínálatunk nagyfokú érdeklődésnek örvend. Egyre újabb termékek terén válunk szakértővé, ennek köszönhető, hogy elnyertük a „Microsoft Arany Fokozatú Partnere” címet.

Rendszeresen fejlesztjük képzettségünket. A kínálatunkban szereplő megoldások ára versenyképes, ami lehetővé teszi ügyfeleink számára a piacon kapható legjobb termékek beszerzését.

Összekapcsolva még a legkisebb cégek igényeit is a legnagyobb világcégek gazdag választékával integráljuk az európai IT piacot, és elősegítjük a modern megoldások térnyerését.

Tevékenységi körünk szélesítésével igyekszünk a kidolgozott viszonyrendszert, kapcsolati hálónkat és az ebből eredő előnyöket ügyfeleink elégedettségére fordítani. Mindegyikük egyformán fontos számunkra, függetlenül nagyságuktól és üzleti igényeiktől.

Info Box
Kérdése van?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Neked ajánljuk:
-64%
-28%
-15%
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok