0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.

Az Ön globális technológiai partnere

IT-megoldások, amelyekre szüksége van, az Ön által elvárt tapasztalat és know-how.
CEO
,,We support companies around the world with the best-in-class products and services, while challenging ourselves to always deliver more than expected.”
CEO
Marcin Bialozyt
CEO, Senetic
Rólunk A Senetic globális IT-megoldásokat kínál olyan üzleti és állami szervezetek számára, amelyeknek együttműködésbarát digitális ökoszisztémát kell kiépíteniük, és biztosítani szeretnék a zökkenőmentes napi működést. 11 éves piaci tapasztalatunkkal olyan megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek, amelyeket mi magunk is nap mint nap használunk.
Kapcsolatfelvétel Senetic Magyarország Kft. Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország +36 1 700 8371 [email protected]
Minden iparágban tevékenykedünk. Tudja meg, hogyan támogatjuk a vállalkozások mindennapi munkáját a világ minden táján.
Felhő Hardver Szoftver
IT-kiszervezés Oktatás
Minden kontinensen működünk. Nézze meg, hol vagyunk, és hogyan növekszünk az IT-megoldások globális szolgáltatójaként.
Minden vállalat alapja a szenvedélyes ember. Ismerje meg azokat az embereket, akik a Seneticet létrehozzák és ügyfeleinkkel nap mint nap törődnek.
Csatlakozzon hozzánk Tapasztalt szakemberek csatlakoznak csapatainkhoz minden héten. A fejlődés és a közös célok elérése iránti vágy elégedettséget ad nekünk. Csatlakozzon hozzánk!
Tudjon meg többet rólunk A Microsoft felhőszolgáltatások nyújtására szakosodtunk az üzleti életben: Office 365, Azure és SharePoint. Vezető szolgáltatói vagyunk továbbá a vállalati szintű hálózati, szerver, szoftver és egyéb informatikai eszközök terén. A folyamatos tanulás lehetővé teszi számunkra, hogy hatékonyan kielégítsük az ügyfelek igényeit világszerte. Célunk, hogy kövessük a legújabb iparági trendeket, és ügyfeleink elvárásainak megfelelően bővítsük a termékkínálatot.
1
FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEKET A megfelelő megoldás keresésének vége. Gazdag termékportfóliónk több százezer terméket és szolgáltatást kínál az Ön egyedi igényeinek kielégítésére.
2
KONZULTÁLJON CSAPATUNKKAL Szakembereink az Ön rendelkezésére állnak, hogy segítsenek és felajánlják szakértelmüket az optimális IT-megoldás felé vezető út minden lépésénél.
3
PROJEKT MEGVALÓSÍTÁSA A szaktudás és a hatékonyság ötvözésével 11 éve támogatjuk a vállalkozásokat, erős bizalmi ügyfélközösséget alkotva.
4
TANULJON A SZAKÉRTŐKTŐL A tudás kihasználása a szakmai készségek fejlesztése érdekében nagyszerű módja annak, hogy hatást gyakoroljon az iparágra. IT-szakértelmünkkel végig támogatjuk Önt.
5
BÍZZON TAPASZTALATUNKBAN Az alaptevékenységére való összpontosítás csak akkor lehetséges, ha informatikája biztos kezekben van. Megbízható partnerként az IT-infrastruktúrát végponttól végpontig kezeljük.
EGYÜTTMŰKÖDÉS A SENETIC SEGÍTSÉGÉVEL:
Több ezer termék azonnali rendelkezésre állása a kiterjedt, globális partner- és forgalmazói hálózatnak köszönhetően.
Speciális és hiánypótló megrendelések megvalósítása a következő munkanapon a hatékony logisztikai hálózatnak köszönhetően.
IT-projektek átfogó kiszolgálása: a tanácsadástól és auditálástól az infrastruktúra karbantartásáig.
Szakértői támogatás és képzés a hardver és szoftver területén a kkv-k számára, az IT-iparban szerzett sokéves tapasztalat alapján.
Globális terjeszkedés A Senetic az első naptól kezdve nemzetközi terjeszkedésre törekszik. Az első külföldi fióktelepet 2010-ben nyitottuk meg az Egyesült Királyságban. A következő években szisztematikusan bővítettük a működési területet, hogy több országra is kiterjedjen. Jelenleg 27 irodát és 151 piacot működtetünk világszerte.
Our Team
11 Több éves tapasztalat az IT területén
27 irodák világszerte
151 nemzeti piacok
2M ügyfelek évente
A folyamatosan bővülő tudás és tapasztalat lehetővé teszi számunkra, hogy pontosan meghatározzuk a helyi ügyfelek igényeit, és a kívánt termékeket és szolgáltatásokat nyújtsuk számukra. A kínálatot az aktuális technológiai trendek, illetve az ezek által a világ és a társadalom számára hozott változások alapján alakítjuk ki. Minden évben a világ minden tájáról érkező szervezetek csatlakoznak visszatérő ügyfeleink közösségéhez. Ez megerősíti azt a bizalmat, amelyet ügyfeleink mint IT-szolgáltató irántunk tanúsítanak. Büszkék vagyunk arra, hogy világszerte hatással lehetünk az üzleti élet növekedésére és digitalizációjára.
2009
Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image
Termékek és szolgáltatások
Felhő
Hardver
Szoftver
IT-kiszervezés
Oktatás
Felhőalapú megoldások a hatékonyságért
Our Products
A Senetic csapata több éves tapasztalatára alapozva Microsoft felhőmegoldásokat kínál: Office 365, Exchange, Azure és SharePoint, valamint a legmodernebb know-how-t, hogy tanácsadást, tervezést és folyamatok megvalósítását végezze az Ön szervezetében.
ELŐNYÖK A FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA Zavartalan munka Intuitív munkaeszközök Hatékony együttműködés
ELŐNYÖK AZ IT SZÁMÁRA Végponttól végpontig tartó megközelítés Szakértői know-how Képzések
ELŐNYÖK A MENEDZSMENT SZÁMÁRA Rugalmas licenccsomagok Tapasztalt tanácsadók Fokozott biztonság
Hardver a megbízhatóságért
Our Products
A gyártókkal való hosszú távú üzleti kapcsolatunk alapján a szervezeteket csúcsminőségű számítógépes eszközökkel látjuk el. Az általunk kínált, bevált szerverek, routerek, tárolók és kiegészítők mindig az üzleti igényekhez igazodnak.
ELŐNYÖK A FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA Megbízhatóság Felhasználóbarátság Modern kialakítás
ELŐNYÖK AZ IT SZÁMÁRA Csúcstechnológia Szakértői know-how Legfrissebb kiadások
ELŐNYÖK A MENEDZSMENT SZÁMÁRA Költséghatékonyság Végponttól végpontig tartó szolgáltatás Szakértői tanácsadás
Helyszíni megoldások a teljesítményért
Our Products
A Senetic által kínált helyszíni szoftverek portfóliója a számítógépes biztonságra, a katasztrófa utáni helyreállításra és a virtualizációra összpontosít. Olyan megoldásokat is kínálunk, amelyek minden szervezet számára kritikusak: Microsoft Windows és Office.
ELŐNYÖK A FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA 24/7 rendelkezésre állás Valós idejű szállítás Csúcskategóriás megoldások
ELŐNYÖK AZ IT SZÁMÁRA Hibátlan működés Szakértői know-how Legfrissebb kiadások
ELŐNYÖK A MENEDZSMENT SZÁMÁRA Költséghatékonyság Hibátlan működés Szakértői tanácsadás
IT-szolgáltatások kiszervezése a rugalmasság érdekében
Our Products
A Senetic végponttól végpontig tartó, személyre szabott bevezetési és karbantartási szolgáltatásokat nyújt. Adja át informatikáját szakértőknek.
ELŐNYÖK A FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA Zökkenőmentes működés Teljes körű hozzáférés a helpdeskhez Professzionális, hatékony szervizelés
ELŐNYÖK AZ IT SZÁMÁRA Hozzáférés a legújabb know-how-hoz Harmadik féllel kötött szerződések kezelése A csapatok rugalmassága és a projektek sokszínűsége
ELŐNYÖK A MENEDZSMENT SZÁMÁRA Költségcsökkentés Korlátozott üzleti kockázat Fókuszálás az alaptevékenységre
Képzés a készségek fejlesztése érdekében
Our Products
A Senetic Academy az online tanfolyami platformunk. Az informatika különböző területein kínálja a legfrissebb know-how-t videoleckék formájában, közérthető formában.
A SENETIC ACADEMY A KÖVETKEZŐK SZÁMÁRA KÉSZÜLT:: Adminok Power felhasználók Értékesítési tanácsadók
SENETIC ACADEMY KÍNÁL:: Gyakorlati, valós megközelítés Kényelmes forma Élethosszig tartó regisztrációs érvényesség
A SENETIC ACADEMY LEHETŐVÉ TESZI:: Hozzáférés a legújabb know-how-hoz Tippek és trükkök elsajátítása szakemberektől Személyes márkájának építése
Csapatunk Globális csapatunk közel 200 főt számlál. Élvezzük a munkánkat és szeretjük az embereket. Ez a megközelítés az elkötelezettséggel együtt lehetővé teszi számunkra a folyamatos fejlődést.
Köztünk vannak a hálózati és szervermegoldások, valamint a szoftverek és hardverek szakértői. Vannak a weboldal megfelelő működéséért felelős kollégák, könyvelők és egyéb szakemberek is.
 • Marcin
  Marcin Bialozyt CEO
  A Senetic az informatika iránti hosszú távú szenvedélyének eredménye. Korábban szakmailag az ingatlaniparhoz kapcsolódott. Ő vezeti a vállalatot az új célok és fejlesztési irányok meghatározásával, a vállalat általános irányvonalának kijelölésével. Amikor ideje engedi, szívesen vállal szigorúan technikai feladatokat, például programozást vagy konfigurálást. Magánéletében lelkes vitorlázó, és évek óta érdeklődik a repülés iránt.
 • Lukasz
  Lukasz Bojar Vice President Sales & Marketing
  A Seneticnél 2014 óta dolgozik, és ő felel a vállalat jövőképének és értékesítési stratégiájának kialakításáért. Szakmai célja, hogy új értékesítési piacokat nyerjen meg világszerte. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a menedzsment, az üzletfejlesztés és az értékesítés területén, nem csak az IT-iparban, amelyet iparági konferenciák előadójaként oszt meg. Munkaidő után edzéssel, vagy új zenei műfajok kipróbálásával tölti az idejét, miközben egy parkban fut.
 • Malgorzata
  Malgorzata Schatton Vice President Finance & Accounting
  2015-ben csatlakozott a Senetichez. Közgazdászként végzett, széles körű ismeretekkel és tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi és belső kontrolling, a projektkontrolling és a pénzügyi elemzés területén. Felelős a vállalat pénzügyeinek irányításáért, valamint a vállalat pénzügyi stratégiájának kialakításáért és végrehajtásáért. Szabadidejében szívesen olvas egy jó krimit, vagy utazik.
 • Aneta
  Aneta Bialozyt HR Business Partner
  2012 óta dolgozik a Seneticnél, amikor a vállalatnak még csak 20 alkalmazottja volt. Itt kezdődött a humán erőforrással kapcsolatos kalandja, amely tartós pályaválasztássá vált. A vállalatot belülről ismeri, és az évek során felépítette a HR-politikáját. Az emberekkel való munka a szenvedélye. Nagyon aktív emberként szereti a sportot - különösen annak extrém változatait. Emellett szeret új helyekre látogatni és új embereket megismerni.
 • Jacek
  Jacek Kowalczyk IT Director
  Az első naptól kezdve a Senetichez kötődik. Az informatika iránti szenvedélye, rugalmassága és elkötelezettsége lehetővé tette számára, hogy aktívan építse a vállalat potenciálját, ugyanakkor szakmailag is fejlődjön. Különösen érdeklik az üzleti működést és a vállalatfejlesztést támogató technológiák. Magánemberként egy leendő sportoló és szenvedélyes programozó.
 • Zsolt
  Zsolt Potor Microsoft Global Director
  Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az IT területén - értékesítés, stratégia, digitális átalakulás, modern munkahely, együttműködés, szoftverbiztonság. A Budapesti Corvinus Egyetem Pénzügy és Informatika, majd Vállalatirányítási informatika szakán végzett. A Seneticnél 2021-től - a Microsoft megoldások értékesítésének fejlesztéséért felelős szakértő, aki nap mint nap arra törekszik, hogy tudását érthetően és az ügyfelek számára elérhető módon ossza meg. Magánéletében szereti az utazást és más kultúrák megismerését.
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak