Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!

  Rólunk

  Cégünk a dinamikus fejlődés elkötelezettje. Rendszeresen bővítjük tevékenységünket az IT ágazatban. Kínálatunk a piacvezető hálózati és szerver megoldásokból és a legújabb szoftverekből áll, és a bevált, tekintélyes márkákra fókuszálunk. Számunkra a legfontosabb szempont az ügyfelek elégedettsége.

  Kompetenciáink emelésével és a legkiválóbb hardver szállításával támogatjuk ügyfeleink tevékenységét az üzleti szektorban, a közszektorban és az oktatási szektorban. Többek között az alábbi cégek megoldásait kínáljuk: Cisco, Ubiquiti, Juniper, Fujitsu, HP, Lenovo, Jabra, Microsoft, Oracle, Symantec vagy VMware.

  A megbízható termékeknek és a professzionális tanácsadásnak köszönhetően kínálatunk nagyfokú érdeklődésnek örvend. Egyre újabb termékek terén válunk szakértővé, ennek köszönhető, hogy elnyertük a „Microsoft Arany Fokozatú Partnere” címet.

  Rendszeresen fejlesztjük képzettségünket. A kínálatunkban szereplő megoldások ára versenyképes, ami lehetővé teszi ügyfeleink számára a piacon kapható legjobb termékek beszerzését.

  Összekapcsolva még a legkisebb cégek igényeit is a legnagyobb világcégek gazdag választékával integráljuk az európai IT piacot, és elősegítjük a modern megoldások térnyerését.

  Tevékenységi körünk szélesítésével igyekszünk a kidolgozott viszonyrendszert, kapcsolati hálónkat és az ebből eredő előnyöket ügyfeleink elégedettségére fordítani. Mindegyikük egyformán fontos számunkra, függetlenül nagyságuktól és üzleti igényeiktől.

  Neked ajánljuk:
  -12%
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok