Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...

Cégbemutatkozás

Cégünk a dinamikus fejlődés elkötelezettje. Rendszeresen bővítjük tevékenységünket az IT ágazatban. Kínálatunk a piacvezető hálózati és szerver megoldásokból és a legújabb szoftverekből áll, és a bevált, tekintélyes márkákra fókuszálunk. Számunkra a legfontosabb szempont az ügyfelek elégedettsége.

Kompetenciáink emelésével és a legkiválóbb hardver szállításával támogatjuk ügyfeleink tevékenységét az üzleti szektorban, a közszektorban és az oktatási szektorban. Többek között az alábbi cégek megoldásait kínáljuk: Cisco, Ubiquiti, Juniper, Fujitsu, HP, Lenovo, Jabra, Microsoft, Oracle, Symantec vagy VMware.

A megbízható termékeknek és a professzionális tanácsadásnak köszönhetően kínálatunk nagyfokú érdeklődésnek örvend. Egyre újabb termékek terén válunk szakértővé, ennek köszönhető, hogy elnyertük a „Microsoft Arany Fokozatú Partnere” címet.

Rendszeresen fejlesztjük képzettségünket. A kínálatunkban szereplő megoldások ára versenyképes, ami lehetővé teszi ügyfeleink számára a piacon kapható legjobb termékek beszerzését.

Összekapcsolva még a legkisebb cégek igényeit is a legnagyobb világcégek gazdag választékával integráljuk az európai IT piacot, és elősegítjük a modern megoldások térnyerését.

Tevékenységi körünk szélesítésével igyekszünk a kidolgozott viszonyrendszert, kapcsolati hálónkat és az ebből eredő előnyöket ügyfeleink elégedettségére fordítani. Mindegyikük egyformán fontos számunkra, függetlenül nagyságuktól és üzleti igényeiktől.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-19%
-10%
-22%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok