Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  SENNHEISER


  Sennheiser - abszolút hangminőség

  A Sennheiser a legjobb minőségű hang szinonimája. A márkát nem csak a zenerajongók ismerik, hanem azok az üzleti felhasználók is, akik szeretik a kiváló minőségű eszközöket. A német gyártó több mint 70 év tapasztalattal rendelkezik a hangokkal kapcsolatos megoldások terén. A nyújtott minőségnek köszönhetően az eszközöket nem csak otthonokban és hangstúdiókban használják, hanem hallásvizsgálati laboratóriumokban is.

  Ájánlatok

  A Sennheiser főként az üzleti életben tökéletesen használható luxusfejhallgató és hangszóró berendezésekre fókuszál, amelyek között megtalálhatja a DW, D 10, Mb 660, MB Pro, Presence, Century, Circle, Culture, Culture Plus, SH és CC megoldásokat. Mindegyik modell tiszta hangzással, jól megépített szerkezettel és időtálló kinézettel rendelkezik.

  Történet

  A Sennheiser története több mint 70 éve kezdődött 1945-ben Wannebostel városában, Németországban. A céget a Sennheiser család hozta létre, amely még ma is követi a hagyományokat, így szakmai és üzleti megoldásokat hoz létre a fogyasztói termékek mellett. A cég jelenleg a világ minden táján rendelkezik képviseleti irodákkal és a termékeit mindenhol jól ismerik a tökéletes hangot szeretők.

  Oscar díjas minőség

  Az elképesztő minőség mellett a cég több díjjal is büszkélkedhet. Ezek között szerepel egy Műszaki Oscar a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémiától az MKH861 irányított mikrofonért, egy műszaki Emmy Díj a hangátadásban elértekért és egy Grammy Díj a Georg Neumann mikrofonokért.

  Kérdése van?

  Ha át szeretné beszélni, hogy melyik eszköz működne legjobban az Ön környezetében, lépjen kapcsolatba a szakembereinkkel. A csapatunk szívesen segít majd meghozni a legjobb döntést és megtalálni az Ön környezetében legjobban működő megoldásokat. Telefonon +36 1 700 8371 és e-mailen info@senetic.hu keresztül is elérhet minket.

  Neked ajánljuk:
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner