0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!


Sennheiser - abszolút hangminőség

A Sennheiser a legjobb minőségű hang szinonimája. A márkát nem csak a zenerajongók ismerik, hanem azok az üzleti felhasználók is, akik szeretik a kiváló minőségű eszközöket. A német gyártó több mint 70 év tapasztalattal rendelkezik a hangokkal kapcsolatos megoldások terén. A nyújtott minőségnek köszönhetően az eszközöket nem csak otthonokban és hangstúdiókban használják, hanem hallásvizsgálati laboratóriumokban is.

Ájánlatok

A Sennheiser főként az üzleti életben tökéletesen használható luxusfejhallgató és hangszóró berendezésekre fókuszál, amelyek között megtalálhatja a DW, D 10, Mb 660, MB Pro, Presence, Century, Circle, Culture, Culture Plus, SH és CC megoldásokat. Mindegyik modell tiszta hangzással, jól megépített szerkezettel és időtálló kinézettel rendelkezik.

Történet

A Sennheiser története több mint 70 éve kezdődött 1945-ben Wannebostel városában, Németországban. A céget a Sennheiser család hozta létre, amely még ma is követi a hagyományokat, így szakmai és üzleti megoldásokat hoz létre a fogyasztói termékek mellett. A cég jelenleg a világ minden táján rendelkezik képviseleti irodákkal és a termékeit mindenhol jól ismerik a tökéletes hangot szeretők.

Oscar díjas minőség

Az elképesztő minőség mellett a cég több díjjal is büszkélkedhet. Ezek között szerepel egy Műszaki Oscar a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémiától az MKH861 irányított mikrofonért, egy műszaki Emmy Díj a hangátadásban elértekért és egy Grammy Díj a Georg Neumann mikrofonokért.

Kérdése van?

Ha át szeretné beszélni, hogy melyik eszköz működne legjobban az Ön környezetében, lépjen kapcsolatba a szakembereinkkel. A csapatunk szívesen segít majd meghozni a legjobb döntést és megtalálni az Ön környezetében legjobban működő megoldásokat. Telefonon +36 1 700 8371 és e-mailen info@senetic.hu keresztül is elérhet minket.

Info Box
Kérdése van?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Neked ajánljuk:
-15%
-64%
-1%
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok