0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Red Hat JBoss


Red Hat logo

A JBoss a Red Hat cég által 2006 óta fejlesztett megoldás, alkalmazások létrehozására szolgáló programcsalád. Olyan programokat foglal magában, mint a JBoss Web Server Plus, JBoss Fuse Service Woks, JBoss Portal, JBoss Data Grid vagy a JBoss BPM Suite. A Red Hat cég ezen kívül széleskörű, professzionális műszaki segítséget is nyújt a programjai felhasználóinak, amit a JBoss Extended Lifecycle Support kategória termékeinek megvásárlásával lehet megszerezni.

 

A Red Hat Developer Suite egy előfizetéses rendszerben elérhető programcsomag, amely komplett munkakörnyezetet hoz létre a programozók számára. Az a felhasználó, aki a Red Hat Linux Developer Suite megvásárlása mellett dönt, hozzáférést kap a Red Hat Enterprise Linuxhoz, valamint High Availability, Load Balancer, Resilient Storage, Scalable File System, High Performance Network, Extended Update Support és a Smart Management bővítményekhez. A Red Hat Enterprise Linux Developer Toolset tartalmazza mindazokat a developereknek szükséges eszközöket kompilátorokat, debuggereket, könyvtárakat, valamint olyan népszerű eszközöket, mint a SystemTap, OProfile vagy a Valgrind.

Neked ajánljuk
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok
EBA National Winner Banner