Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Red Hat JBoss


  Red Hat logo

  A JBoss a Red Hat cég által 2006 óta fejlesztett megoldás, alkalmazások létrehozására szolgáló programcsalád. Olyan programokat foglal magában, mint a JBoss Web Server Plus, JBoss Fuse Service Woks, JBoss Portal, JBoss Data Grid vagy a JBoss BPM Suite. A Red Hat cég ezen kívül széleskörű, professzionális műszaki segítséget is nyújt a programjai felhasználóinak, amit a JBoss Extended Lifecycle Support kategória termékeinek megvásárlásával lehet megszerezni.

   

  A Red Hat Developer Suite egy előfizetéses rendszerben elérhető programcsomag, amely komplett munkakörnyezetet hoz létre a programozók számára. Az a felhasználó, aki a Red Hat Linux Developer Suite megvásárlása mellett dönt, hozzáférést kap a Red Hat Enterprise Linuxhoz, valamint High Availability, Load Balancer, Resilient Storage, Scalable File System, High Performance Network, Extended Update Support és a Smart Management bővítményekhez. A Red Hat Enterprise Linux Developer Toolset tartalmazza mindazokat a developereknek szükséges eszközöket kompilátorokat, debuggereket, könyvtárakat, valamint olyan népszerű eszközöket, mint a SystemTap, OProfile vagy a Valgrind.

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner