Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Red Hat logo

A JBoss a Red Hat cég által 2006 óta fejlesztett megoldás, alkalmazások létrehozására szolgáló programcsalád. Olyan programokat foglal magában, mint a JBoss Web Server Plus, JBoss Fuse Service Woks, JBoss Portal, JBoss Data Grid vagy a JBoss BPM Suite. A Red Hat cég ezen kívül széleskörű, professzionális műszaki segítséget is nyújt a programjai felhasználóinak, amit a JBoss Extended Lifecycle Support kategória termékeinek megvásárlásával lehet megszerezni.

 

A Red Hat Developer Suite egy előfizetéses rendszerben elérhető programcsomag, amely komplett munkakörnyezetet hoz létre a programozók számára. Az a felhasználó, aki a Red Hat Linux Developer Suite megvásárlása mellett dönt, hozzáférést kap a Red Hat Enterprise Linuxhoz, valamint High Availability, Load Balancer, Resilient Storage, Scalable File System, High Performance Network, Extended Update Support és a Smart Management bővítményekhez. A Red Hat Enterprise Linux Developer Toolset tartalmazza mindazokat a developereknek szükséges eszközöket kompilátorokat, debuggereket, könyvtárakat, valamint olyan népszerű eszközöket, mint a SystemTap, OProfile vagy a Valgrind.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-22%
-76%
-10%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok