Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Red Hat Enterprise Linux


  Red Hat logo

  A Red Hat Enterprise Linux operációs rendszer a világ legnépszerűbb, kommersz Linux disztribúciója, ami üzleti felhasználásra szól. Ez a rendszer kiemelkedik a gazdag műszaki támogatási kínálatával, amit a Red Hat cég biztosít, és a lehető legnagyobb mértékben kompatibilis számos gyártó professzionális IT eszközeivel. A licenc ajánlat magában foglalja a legismertebb márkákhoz dedikált termékeket, mint a Hewlett-Packard és az IBM.

   

  A Red Hat Enterprise Linux többféle, a konkrét megoldáshoz dedikált verzióban kapható. A céges szerverek hatékony és nagy teljesítményű működését a Red Hat Enterprise Linux Server biztosítja. Az egyéni felhasználókra gondolva a Red Hat cég kidolgozta az Enterprise Linux Desktop és az Enterprise Linux Workstation verziókat.

   

  A gyakori frissítéseket a felhasználók folyamatosan elérhetik a Red Hat Network segítségével, amelyhez a Red Hat Network Management és a Red Hat Network Provisioning modulok biztosítják a hozzáférést.

  Neked ajánljuk:
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner