Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Red Hat logo

A Red Hat Enterprise Linux operációs rendszer a világ legnépszerűbb, kommersz Linux disztribúciója, ami üzleti felhasználásra szól. Ez a rendszer kiemelkedik a gazdag műszaki támogatási kínálatával, amit a Red Hat cég biztosít, és a lehető legnagyobb mértékben kompatibilis számos gyártó professzionális IT eszközeivel. A licenc ajánlat magában foglalja a legismertebb márkákhoz dedikált termékeket, mint a Hewlett-Packard és az IBM.

 

A Red Hat Enterprise Linux többféle, a konkrét megoldáshoz dedikált verzióban kapható. A céges szerverek hatékony és nagy teljesítményű működését a Red Hat Enterprise Linux Server biztosítja. Az egyéni felhasználókra gondolva a Red Hat cég kidolgozta az Enterprise Linux Desktop és az Enterprise Linux Workstation verziókat.

 

A gyakori frissítéseket a felhasználók folyamatosan elérhetik a Red Hat Network segítségével, amelyhez a Red Hat Network Management és a Red Hat Network Provisioning modulok biztosítják a hozzáférést.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-62%
-7%
-18%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok