Kosár
Termék megrendelés: 0Összeg: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Összeg: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Red Hat logo

A Red Hat Enterprise Linux operációs rendszer a világ legnépszerűbb, kommersz Linux disztribúciója, ami üzleti felhasználásra szól. Ez a rendszer kiemelkedik a gazdag műszaki támogatási kínálatával, amit a Red Hat cég biztosít, és a lehető legnagyobb mértékben kompatibilis számos gyártó professzionális IT eszközeivel. A licenc ajánlat magában foglalja a legismertebb márkákhoz dedikált termékeket, mint a Hewlett-Packard és az IBM.

 

A Red Hat Enterprise Linux többféle, a konkrét megoldáshoz dedikált verzióban kapható. A céges szerverek hatékony és nagy teljesítményű működését a Red Hat Enterprise Linux Server biztosítja. Az egyéni felhasználókra gondolva a Red Hat cég kidolgozta az Enterprise Linux Desktop és az Enterprise Linux Workstation verziókat.

 

A gyakori frissítéseket a felhasználók folyamatosan elérhetik a Red Hat Network segítségével, amelyhez a Red Hat Network Management és a Red Hat Network Provisioning modulok biztosítják a hozzáférést.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Kérdése van?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Neked ajánljuk:
-77%
-50%
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok