Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Other


  Red Hat logo

  A Red Hat Enterprise Linux rendszerhez gazdag bővítményválaszték érhető el, amellyel személyre szabhatók a rendszer funkciói, és növelhetők a képességei. A bővítő modulok 4 alapkategórián belül érhetők el, amelyek megfelelnek azoknak a funkcióknak, amit biztosítanak: hozzáférhetőség, skálázhatóság, kezelés és életciklus kezelés.

   

  A magas fokú hozzáférhetőséget biztosítani hivatott bővítmények a High Availability, Resilient Storage és a Load Balancer. Az említett add-onok közül az utolsó biztosítja a szükséges redundanciát az adatbázisoknak vagy hálózati szolgáltatásoknak, felkészítve az infrastruktúrát a terhelésnövekedés elemeinek biztonságos fogadására és szétosztására.

   

  A Red Hat Enterprise Linux programon alapuló megoldások skálázhatóságáért a Scalable File System és a High Performance Network bővítmények felelnek.

   

  Az Enterprise Linux rendszer kezeléséért felelős add-on a Red Hat Network és a Red Hat Network Satellite szolgáltatások használatát lehetővé tevő Red Hat Network Management és Red Hat Network Provisioning modulokat tartalmazó Smart Management. Ez a bővítmény lehetővé teszi a rendszer egészének könnyebb kezelését, valamint a legújabb frissítések letöltését a Red Hat Network platformról.

   

  Neked ajánljuk:
  -31%
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner