0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!


Red Hat logo

A Red Hat Enterprise Linux rendszerhez gazdag bővítményválaszték érhető el, amellyel személyre szabhatók a rendszer funkciói, és növelhetők a képességei. A bővítő modulok 4 alapkategórián belül érhetők el, amelyek megfelelnek azoknak a funkcióknak, amit biztosítanak: hozzáférhetőség, skálázhatóság, kezelés és életciklus kezelés.

 

A magas fokú hozzáférhetőséget biztosítani hivatott bővítmények a High Availability, Resilient Storage és a Load Balancer. Az említett add-onok közül az utolsó biztosítja a szükséges redundanciát az adatbázisoknak vagy hálózati szolgáltatásoknak, felkészítve az infrastruktúrát a terhelésnövekedés elemeinek biztonságos fogadására és szétosztására.

 

A Red Hat Enterprise Linux programon alapuló megoldások skálázhatóságáért a Scalable File System és a High Performance Network bővítmények felelnek.

 

Az Enterprise Linux rendszer kezeléséért felelős add-on a Red Hat Network és a Red Hat Network Satellite szolgáltatások használatát lehetővé tevő Red Hat Network Management és Red Hat Network Provisioning modulokat tartalmazó Smart Management. Ez a bővítmény lehetővé teszi a rendszer egészének könnyebb kezelését, valamint a legújabb frissítések letöltését a Red Hat Network platformról.

 

Info Box
Kérdése van?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Neked ajánljuk:
-1%
-15%
-70%
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok