Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Red Hat logo

A Red Hat Enterprise Linux rendszerhez gazdag bővítményválaszték érhető el, amellyel személyre szabhatók a rendszer funkciói, és növelhetők a képességei. A bővítő modulok 4 alapkategórián belül érhetők el, amelyek megfelelnek azoknak a funkcióknak, amit biztosítanak: hozzáférhetőség, skálázhatóság, kezelés és életciklus kezelés.

 

A magas fokú hozzáférhetőséget biztosítani hivatott bővítmények a High Availability, Resilient Storage és a Load Balancer. Az említett add-onok közül az utolsó biztosítja a szükséges redundanciát az adatbázisoknak vagy hálózati szolgáltatásoknak, felkészítve az infrastruktúrát a terhelésnövekedés elemeinek biztonságos fogadására és szétosztására.

 

A Red Hat Enterprise Linux programon alapuló megoldások skálázhatóságáért a Scalable File System és a High Performance Network bővítmények felelnek.

 

Az Enterprise Linux rendszer kezeléséért felelős add-on a Red Hat Network és a Red Hat Network Satellite szolgáltatások használatát lehetővé tevő Red Hat Network Management és Red Hat Network Provisioning modulokat tartalmazó Smart Management. Ez a bővítmény lehetővé teszi a rendszer egészének könnyebb kezelését, valamint a legújabb frissítések letöltését a Red Hat Network platformról.

 

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-90%
-62%
-7%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok