0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Disaster Recovery


Red Hat logo

Disaster Recovery egy felső osztályú megoldás, ami az operációs rendszerek és az adatok biztonságát biztosítja katasztrófahelyzetekben, amikor fontos, hogy a lehető leggyorsabban, teljes egészében áttelepítsék az operációs rendszert, és az összegyűjtött információkat egy, az addigi adatközponttól eltérő, másik helyre.

 

A Red Hat ajánlata tartalmazza a Disaster Recovery megoldást az összes legfontosabb termékhez, többek között a System és Server verziójú Enterprise Linuxhoz, valamint High Availability, Load Balancer, Resilient Storage, Scalable File System, High Performance Network, Extended Update Support és a Smart Management bővítményekhez.

 

Az adatok áttelepítésének és a szervereken végzett összes művelet idejének rendkívül nagy a jelentősége a megfelelő Up-time megőrzésében a berendezések működésénél. Csak a legmagasabb együtthatók garantálják a biztonságot és a szerver alkalmazások állandó elérhetőségét, aminek hatalmas jelentősége van a szolgáltatásokban és a nemzetközi értékesítésben. A Red Hat megoldásai stabil, biztos és hatékony programok, amelyek ideálisak rendszerbővítésekhez és számítógépes hálózatokhoz. A rendszert ezen kívül a széleskörű műszaki támogatás emeli ki.

Neked ajánljuk
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok
EBA National Winner Banner