Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Disaster Recovery


  Red Hat logo

  Disaster Recovery egy felső osztályú megoldás, ami az operációs rendszerek és az adatok biztonságát biztosítja katasztrófahelyzetekben, amikor fontos, hogy a lehető leggyorsabban, teljes egészében áttelepítsék az operációs rendszert, és az összegyűjtött információkat egy, az addigi adatközponttól eltérő, másik helyre.

   

  A Red Hat ajánlata tartalmazza a Disaster Recovery megoldást az összes legfontosabb termékhez, többek között a System és Server verziójú Enterprise Linuxhoz, valamint High Availability, Load Balancer, Resilient Storage, Scalable File System, High Performance Network, Extended Update Support és a Smart Management bővítményekhez.

   

  Az adatok áttelepítésének és a szervereken végzett összes művelet idejének rendkívül nagy a jelentősége a megfelelő Up-time megőrzésében a berendezések működésénél. Csak a legmagasabb együtthatók garantálják a biztonságot és a szerver alkalmazások állandó elérhetőségét, aminek hatalmas jelentősége van a szolgáltatásokban és a nemzetközi értékesítésben. A Red Hat megoldásai stabil, biztos és hatékony programok, amelyek ideálisak rendszerbővítésekhez és számítógépes hálózatokhoz. A rendszert ezen kívül a széleskörű műszaki támogatás emeli ki.

  Neked ajánljuk:
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner