Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Red Hat logo

Disaster Recovery egy felső osztályú megoldás, ami az operációs rendszerek és az adatok biztonságát biztosítja katasztrófahelyzetekben, amikor fontos, hogy a lehető leggyorsabban, teljes egészében áttelepítsék az operációs rendszert, és az összegyűjtött információkat egy, az addigi adatközponttól eltérő, másik helyre.

 

A Red Hat ajánlata tartalmazza a Disaster Recovery megoldást az összes legfontosabb termékhez, többek között a System és Server verziójú Enterprise Linuxhoz, valamint High Availability, Load Balancer, Resilient Storage, Scalable File System, High Performance Network, Extended Update Support és a Smart Management bővítményekhez.

 

Az adatok áttelepítésének és a szervereken végzett összes művelet idejének rendkívül nagy a jelentősége a megfelelő Up-time megőrzésében a berendezések működésénél. Csak a legmagasabb együtthatók garantálják a biztonságot és a szerver alkalmazások állandó elérhetőségét, aminek hatalmas jelentősége van a szolgáltatásokban és a nemzetközi értékesítésben. A Red Hat megoldásai stabil, biztos és hatékony programok, amelyek ideálisak rendszerbővítésekhez és számítógépes hálózatokhoz. A rendszert ezen kívül a széleskörű műszaki támogatás emeli ki.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-35%
-45%
-17%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok