Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Red Hat logo

A Red Hat amerikai informatikai vállalatot 1993-ban alapították. A piacon főként a Red Hat Linux névre keresztelt linux disztribúciójáról ismert. A vállalat támogatja a szabad szoftvereket, részt vett a Fedora rendszer fejlesztésében.

 

A Red Hat Linux a legrégebbi Linux disztribúció. Népszerűsége a számos konfigurációs eszköznek köszönhető, amely lehetővé teszi a kezdő felhasználók számára, hogy optimalizálják a rendszert és az RPM szolgáltatási csomagok jelentősen megkönnyítik a szoftver telepítését. A Rendszer legfrissebb verzióját 9-es számmal jelölik. Ezután a rendszer két ágra oszlik: nonprofit úgynevezett Fedorára,  valamint kereskedelmi forgalomban lévő Red Hat Enterprise Linuxra. A rendszerek a GNOME grafikus munkakörnyezetre épülnek.

 

Ezen rendszer a legfontosabb felhasználási területei a nyomtatószerverek fenntartásáért felelős rendszerek, levelezések, adatbázisok, valamint munkaállomások, hálózati forgalom kezeléséért felelős rendszerek.

 

A munka stabilitását kínáló rendszert hamar észrevették és használják is a gyorsan növekvő internetes piacon. Többplatformúsága és számos hálózati protokoll hatékony szolgáltatása lehetővé teszi több operációs rendszer hatékony és eredményes integrációját különböző cégeknél.

 

A Red Hat Enterprise Linux 2003-ban vezették be a piacra, ez teljes egészében kereskedelmi Linux disztribúció. Az Eterprise verzió piaci megjelenése előtt sokkal szélesebb körű teljesítmény teszteken esett át a működése, sokkal pontosabban ellenőrizték a rendszer által végrehajtott műveletek helyességét annak működése közben. A rendszer több nyelven áll rendelkezésre. A rendszer minden jelenleg rendelkezésre álló verziója folyamatosan frissül és elérhető a Red Hat Network segítségével. Minden, érvényes előfizetéssel rendelkező felhasználó használhatja a rendszer bármely verzióját, teljes körű garanciával a hatékony és megfelelő működésre. A Red Hat rendszer kereskedelmi verziója három alapvető csomagban elérhető: Basic, Standard és Premium.

 

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-10%
-44%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok