Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Red Hat


  Red Hat logo

  A Red Hat amerikai informatikai vállalatot 1993-ban alapították. A piacon főként a Red Hat Linux névre keresztelt linux disztribúciójáról ismert. A vállalat támogatja a szabad szoftvereket, részt vett a Fedora rendszer fejlesztésében.

   

  A Red Hat Linux a legrégebbi Linux disztribúció. Népszerűsége a számos konfigurációs eszköznek köszönhető, amely lehetővé teszi a kezdő felhasználók számára, hogy optimalizálják a rendszert és az RPM szolgáltatási csomagok jelentősen megkönnyítik a szoftver telepítését. A Rendszer legfrissebb verzióját 9-es számmal jelölik. Ezután a rendszer két ágra oszlik: nonprofit úgynevezett Fedorára,  valamint kereskedelmi forgalomban lévő Red Hat Enterprise Linuxra. A rendszerek a GNOME grafikus munkakörnyezetre épülnek.

   

  Ezen rendszer a legfontosabb felhasználási területei a nyomtatószerverek fenntartásáért felelős rendszerek, levelezések, adatbázisok, valamint munkaállomások, hálózati forgalom kezeléséért felelős rendszerek.

   

  A munka stabilitását kínáló rendszert hamar észrevették és használják is a gyorsan növekvő internetes piacon. Többplatformúsága és számos hálózati protokoll hatékony szolgáltatása lehetővé teszi több operációs rendszer hatékony és eredményes integrációját különböző cégeknél.

   

  A Red Hat Enterprise Linux 2003-ban vezették be a piacra, ez teljes egészében kereskedelmi Linux disztribúció. Az Eterprise verzió piaci megjelenése előtt sokkal szélesebb körű teljesítmény teszteken esett át a működése, sokkal pontosabban ellenőrizték a rendszer által végrehajtott műveletek helyességét annak működése közben. A rendszer több nyelven áll rendelkezésre. A rendszer minden jelenleg rendelkezésre álló verziója folyamatosan frissül és elérhető a Red Hat Network segítségével. Minden, érvényes előfizetéssel rendelkező felhasználó használhatja a rendszer bármely verzióját, teljes körű garanciával a hatékony és megfelelő működésre. A Red Hat rendszer kereskedelmi verziója három alapvető csomagban elérhető: Basic, Standard és Premium.

   

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner