0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Netgear

Netgear

A Netgear egy amerikai, hálózati eszköz gyártó. Vezetékes és vezeték nélküli technológiára koncentrálva, megoldásokat szállít otthonra és az üzlet számára.

 

A cég küldetése, hogy az újító ötleteket innovatív hálózati eszközökké alakítsa át, lehetővé téve az emberek közötti kapcsolatot. Ezen a módon intelligens, intuitív és az egyéni igényekhez igazított terméket hoz létre.

 

A vállalat az otthoni és üzleti környezethez dedikált megoldásokat ajánl. A leggyorsabb hálózati kommunikációs technológia használatának köszönhetően az otthoni adattovábbító rendszer rendkívül gyors és hatékony munkát, videó képek távoli felügyeletét, valamint fejlett memória alkalmazásokat tesz lehetővé. A cég tevékenységének fő célja a kapcsolatok optimalizálása, és a hálózat folyamatos működése.

 

A Netgear a dolgozók számára a hivatalos feladataik ellátásához szükséges eszközöket is biztosítja. A fejlett választék könnyű telepítést, kezelést és konfigurálást tesz lehetővé, további költségek és összetett formák nélkül. Mint arról a gyártó biztosít, a céges alkalmazások alap feltevése volt, hogy lehetővé tegyék a vállalat növekedését és fejlődését, anélkül, hogy az értékes időt a részletekre kellene vesztegetni. Gazdaságos és méretezhető megoldásokat szállítva a cég hatással van az ügyfeleinek a gazdaságosságára és teljesítményére. Az ajánlott eszközöket a különböző méretű vállalatokhoz alkalmazza, az igényeikhez igazítja a termékeket, a konkrét ágazat szempontjából is.

 

A portfóliójukból ki lehet emelni a menedzselhető és nem menedzselhető hálózati kapcsolókat, routereket, valamint azokat a modulokat, amelyek a legtöbb alkalmazáshoz, köztük a SOHO-hoz használhatók. 2007 óta a Netgear életfogytiglani garanciát ad az üzembiztos ProSafe switchekre. A ProSecure sorozatból pedig komplex hálózati átjárókat szállít, valamint olyan berendezések szériáját, amelyek akár 600 felhasználó számára tudják szkennelni az adatokat. A gyártó NAS eszközöket is ajánl, a felhasználó számára barátságos programmal a kezeléshez és másolatok létrehozásához. Közülük megemlíthetjük többek között a Stora típusú készülékeket, amelyek növelik a szerverek funkcionalitását, rendelkeznek DLNA tanúsítvánnyal, és többek között a Netgear EVA 2000 Digital Entertainer Live vagy más DLNA kompatibilis cikk, mint a Western Digital WD TV Live kezelésére szolgál.

 

A cég 1996-ban jött létre. A fő célkitűzése az volt, hogy kis szervezeteknek, mint a háztartások vagy a kisebb vállalkozások, szállítson hálózati megoldásokat. 1998-ban megvásárolta a Nortel, ami telekommunikációs eszközök gyártásával foglalkozik. 2002-ben a Netgear ismét függetlené vált. A fejlesztési munkák jelenleg főként a multimédia szegmensre koncentrálódnak.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak