0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Wireless systems

MikroTik

A kitűnő, vezeték nélküli rendszer stabil kapcsolatot, nagy sávszélességet, és rövid állásidőt biztosít. A MikroTik berendezések lehetővé teszik optimális, számítógép hálózatok létrehozását épületek belsejében és külterében egyaránt. A magas minőségű jel, szolid kivitelezés, elérhető ár azok a tulajdonságok, amelyek meggyőzőek a MikroTik termékekbe befektetni kívánók számára.

 

A legnépszerűbb berendezések közé sorolhatjuk a RBSXT-2nDr2, RBSXT-5nDr2, RBSXTG2HnD, RBSXT-5HPnD antennákat. A 2,4 GHz és 5 GHz sávokban elérhető nagy adóteljesítmény, valamint a vonzó ár miatt a berendezést tömegesen használják pont-pont (point to point) valamint pont és több vevő (point to multipoint) hálózatokban.

 

A MikroTik forgalmaz 6 hálózati elemből álló SXT Sixpack (RBSXTKit) terméket is. Ez egy nagy SXTG-5HPnD-SAr2 antennát, valamint 5 SXTG-5HPnD-SAr2 kliens készüléket tartalmaz. Ez a komplett, azonnal összeszerelhető készlet támogatja a 802.11n és az Nv2 TDMA technológiát, 200 Mbit sávszélességet lehetővé téve a kapcsolatnak.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak