Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


MikroTik

A kitűnő, vezeték nélküli rendszer stabil kapcsolatot, nagy sávszélességet, és rövid állásidőt biztosít. A MikroTik berendezések lehetővé teszik optimális, számítógép hálózatok létrehozását épületek belsejében és külterében egyaránt. A magas minőségű jel, szolid kivitelezés, elérhető ár azok a tulajdonságok, amelyek meggyőzőek a MikroTik termékekbe befektetni kívánók számára.

 

A legnépszerűbb berendezések közé sorolhatjuk a RBSXT-2nDr2, RBSXT-5nDr2, RBSXTG2HnD, RBSXT-5HPnD antennákat. A 2,4 GHz és 5 GHz sávokban elérhető nagy adóteljesítmény, valamint a vonzó ár miatt a berendezést tömegesen használják pont-pont (point to point) valamint pont és több vevő (point to multipoint) hálózatokban.

 

A MikroTik forgalmaz 6 hálózati elemből álló SXT Sixpack (RBSXTKit) terméket is. Ez egy nagy SXTG-5HPnD-SAr2 antennát, valamint 5 SXTG-5HPnD-SAr2 kliens készüléket tartalmaz. Ez a komplett, azonnal összeszerelhető készlet támogatja a 802.11n és az Nv2 TDMA technológiát, 200 Mbit sávszélességet lehetővé téve a kapcsolatnak.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-90%
-10%
-17%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok