Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Wireless systems


  MikroTik

  A kitűnő, vezeték nélküli rendszer stabil kapcsolatot, nagy sávszélességet, és rövid állásidőt biztosít. A MikroTik berendezések lehetővé teszik optimális, számítógép hálózatok létrehozását épületek belsejében és külterében egyaránt. A magas minőségű jel, szolid kivitelezés, elérhető ár azok a tulajdonságok, amelyek meggyőzőek a MikroTik termékekbe befektetni kívánók számára.

   

  A legnépszerűbb berendezések közé sorolhatjuk a RBSXT-2nDr2, RBSXT-5nDr2, RBSXTG2HnD, RBSXT-5HPnD antennákat. A 2,4 GHz és 5 GHz sávokban elérhető nagy adóteljesítmény, valamint a vonzó ár miatt a berendezést tömegesen használják pont-pont (point to point) valamint pont és több vevő (point to multipoint) hálózatokban.

   

  A MikroTik forgalmaz 6 hálózati elemből álló SXT Sixpack (RBSXTKit) terméket is. Ez egy nagy SXTG-5HPnD-SAr2 antennát, valamint 5 SXTG-5HPnD-SAr2 kliens készüléket tartalmaz. Ez a komplett, azonnal összeszerelhető készlet támogatja a 802.11n és az Nv2 TDMA technológiát, 200 Mbit sávszélességet lehetővé téve a kapcsolatnak.

  Neked ajánljuk:
  -10%
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner