Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


MikroTik

MikroTik bő választékkal rendelkezik otthoni vagy irodai használatra készült, vezeték nélküli routerekből és hozzáférési pontokból. Közülük a legnépszerűbb a Micro Access Point 2n, ami egy nem túl nagy, 2.4 GHz frekvencián működő hozzáférési pont, a RouterOS által biztosított minden lehetőséggel. Ez egy olyan berendezés, amelyet különböző típusú forrásokból lehet betáplálni - USB-ről, aktív és passzív PoE-ről, valamint Power Jackről. Ezen kívül működhet más berendezések áramforrásaként is, max. 500mA áramot biztosítva, ami azt jelenti, hogy lehet hozzájuk pl. SXT CPE-t csatlakoztatni.

 

Az RB951-2n a MikroTik cég által gyártott, otthoni használatra szánt, piacvezető hozzáférési pont. A kompakt berendezés 5 Ethernet portot és beépített antennát tartalmaz. A kis méretek és az esztétikus ház miatt ez a modell kitűnően beválik otthon és irodában egyaránt.

 

Azokon a helyeken, ahol hagyományos módon nem lehet elhelyezni a hozzáférési pontokon, mint pl. a repülőtereken, bevásárló központokban, vagy hotelekben, nagyszerűen használható a cAP 2n mennyezeti hozzáférési pont. A berendezés támogatja a 802.11b/g/n szabványokat, és be lehet táplálni PoE-n keresztül. A készletben megtalálható a falra vagy mennyezetre szereléshez szükséges minden alkatrész és a POE injector.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-22%
-45%
-10%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok