0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Wireless for home and office

MikroTik

MikroTik bő választékkal rendelkezik otthoni vagy irodai használatra készült, vezeték nélküli routerekből és hozzáférési pontokból. Közülük a legnépszerűbb a Micro Access Point 2n, ami egy nem túl nagy, 2.4 GHz frekvencián működő hozzáférési pont, a RouterOS által biztosított minden lehetőséggel. Ez egy olyan berendezés, amelyet különböző típusú forrásokból lehet betáplálni - USB-ről, aktív és passzív PoE-ről, valamint Power Jackről. Ezen kívül működhet más berendezések áramforrásaként is, max. 500mA áramot biztosítva, ami azt jelenti, hogy lehet hozzájuk pl. SXT CPE-t csatlakoztatni.

 

Az RB951-2n a MikroTik cég által gyártott, otthoni használatra szánt, piacvezető hozzáférési pont. A kompakt berendezés 5 Ethernet portot és beépített antennát tartalmaz. A kis méretek és az esztétikus ház miatt ez a modell kitűnően beválik otthon és irodában egyaránt.

 

Azokon a helyeken, ahol hagyományos módon nem lehet elhelyezni a hozzáférési pontokon, mint pl. a repülőtereken, bevásárló központokban, vagy hotelekben, nagyszerűen használható a cAP 2n mennyezeti hozzáférési pont. A berendezés támogatja a 802.11b/g/n szabványokat, és be lehet táplálni PoE-n keresztül. A készletben megtalálható a falra vagy mennyezetre szereléshez szükséges minden alkatrész és a POE injector.

Kiválasztott termékek
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak