Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Wireless for home and office


  MikroTik

  MikroTik bő választékkal rendelkezik otthoni vagy irodai használatra készült, vezeték nélküli routerekből és hozzáférési pontokból. Közülük a legnépszerűbb a Micro Access Point 2n, ami egy nem túl nagy, 2.4 GHz frekvencián működő hozzáférési pont, a RouterOS által biztosított minden lehetőséggel. Ez egy olyan berendezés, amelyet különböző típusú forrásokból lehet betáplálni - USB-ről, aktív és passzív PoE-ről, valamint Power Jackről. Ezen kívül működhet más berendezések áramforrásaként is, max. 500mA áramot biztosítva, ami azt jelenti, hogy lehet hozzájuk pl. SXT CPE-t csatlakoztatni.

   

  Az RB951-2n a MikroTik cég által gyártott, otthoni használatra szánt, piacvezető hozzáférési pont. A kompakt berendezés 5 Ethernet portot és beépített antennát tartalmaz. A kis méretek és az esztétikus ház miatt ez a modell kitűnően beválik otthon és irodában egyaránt.

   

  Azokon a helyeken, ahol hagyományos módon nem lehet elhelyezni a hozzáférési pontokon, mint pl. a repülőtereken, bevásárló központokban, vagy hotelekben, nagyszerűen használható a cAP 2n mennyezeti hozzáférési pont. A berendezés támogatja a 802.11b/g/n szabványokat, és be lehet táplálni PoE-n keresztül. A készletben megtalálható a falra vagy mennyezetre szereléshez szükséges minden alkatrész és a POE injector.

  Neked ajánljuk:
  -13%
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner