Kosár
Termék megrendelés: 0Összeg: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Összeg: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


MikroTik

A minőségi kártyák és a vezeték nélküli konnektorok nélkülözhetetlen elemei a nagy teljesítményű és üzembiztos hálózatnak. A MikroTik széles elemválasztékkal rendelkezik ezen a téren, amelyeket a vonzó áruknak köszönhetően gyakran választanak a különböző számítógép hálózatok építésénél.

 

Az R5SHPn hálózati kártya professzionális választás az „utolsó mérföld” megoldásokhoz. A max. 800mV adóteljesítmény lehetővé teszi nagyobb hatótávolság elérését, mint a konkurencia. A színes diódák, amivel a kártya el lett látva, megkönnyíti az üzemének és az egyes készülékek állapotának figyelemmel kísérését.

 

A hálózati kártyák választékából az egyik legnépszerűbb tétel az R52H kártya, amely max. 350mW teljesítményű, és két frekvenciasávban működik: 2.192-2.539 és 4.920-6.100 GHz között. R52H optimalizálva van MikroTik Nstreme protokollok való együttműködésre, hogy a legnagyobb hatótávolságot lehessen elérni a nagy sebességek megőrzése mellett.

 

A MikroTik vezeték nélküli konnektorokat is gyárt MMCX foglalatokkal, aminek köszönhetően a cég választéka a legigényesebb ügyfelek elvárásait is kielégíti.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Kérdése van?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Neked ajánljuk:
-27%
-11%
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok