Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


MikroTik

A minőségi kártyák és a vezeték nélküli konnektorok nélkülözhetetlen elemei a nagy teljesítményű és üzembiztos hálózatnak. A MikroTik széles elemválasztékkal rendelkezik ezen a téren, amelyeket a vonzó áruknak köszönhetően gyakran választanak a különböző számítógép hálózatok építésénél.

 

Az R5SHPn hálózati kártya professzionális választás az „utolsó mérföld” megoldásokhoz. A max. 800mV adóteljesítmény lehetővé teszi nagyobb hatótávolság elérését, mint a konkurencia. A színes diódák, amivel a kártya el lett látva, megkönnyíti az üzemének és az egyes készülékek állapotának figyelemmel kísérését.

 

A hálózati kártyák választékából az egyik legnépszerűbb tétel az R52H kártya, amely max. 350mW teljesítményű, és két frekvenciasávban működik: 2.192-2.539 és 4.920-6.100 GHz között. R52H optimalizálva van MikroTik Nstreme protokollok való együttműködésre, hogy a legnagyobb hatótávolságot lehessen elérni a nagy sebességek megőrzése mellett.

 

A MikroTik vezeték nélküli konnektorokat is gyárt MMCX foglalatokkal, aminek köszönhetően a cég választéka a legigényesebb ügyfelek elvárásait is kielégíti.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-28%
-18%
-2%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok