Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Wireless cards and pigtails


  MikroTik

  A minőségi kártyák és a vezeték nélküli konnektorok nélkülözhetetlen elemei a nagy teljesítményű és üzembiztos hálózatnak. A MikroTik széles elemválasztékkal rendelkezik ezen a téren, amelyeket a vonzó áruknak köszönhetően gyakran választanak a különböző számítógép hálózatok építésénél.

   

  Az R5SHPn hálózati kártya professzionális választás az „utolsó mérföld” megoldásokhoz. A max. 800mV adóteljesítmény lehetővé teszi nagyobb hatótávolság elérését, mint a konkurencia. A színes diódák, amivel a kártya el lett látva, megkönnyíti az üzemének és az egyes készülékek állapotának figyelemmel kísérését.

   

  A hálózati kártyák választékából az egyik legnépszerűbb tétel az R52H kártya, amely max. 350mW teljesítményű, és két frekvenciasávban működik: 2.192-2.539 és 4.920-6.100 GHz között. R52H optimalizálva van MikroTik Nstreme protokollok való együttműködésre, hogy a legnagyobb hatótávolságot lehessen elérni a nagy sebességek megőrzése mellett.

   

  A MikroTik vezeték nélküli konnektorokat is gyárt MMCX foglalatokkal, aminek köszönhetően a cég választéka a legigényesebb ügyfelek elvárásait is kielégíti.

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner