Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


MikroTik

A 802.11.ac vezeték nélküli átviteli szabványt 2011-ben publikálták. Az IEEE 802.11ac specifikációnak megfelelően a több bázisállomást használó csatorna sávszélességének legalább 1 Gbit/s, az egyes állomásokénak pedig 500 MBit/s szinten kell lennie. Az ennek a szabványnak megfelelő berendezések 5 GHz frekvencián működnek. Ennek a szabványnak a specifikációján végzett munkákat 2013 decemberében fejezték be, a szabvány hivatalos jóváhagyása pedig 2014 januárjában történt.

 

A MikroTik cég, a berendezéseinek magas minősége és a legújabb technológiák felhasználása érdekében speciális vezeték nélküli készülék szériát, amelyek a 802.11ac szabványt használják.

 

A forgalmazott termékek között érdemes felhívni a figyelmet az RBSXTG-5HPacD-re amely egy komplett berendezés MIMO rádió modullal, valamint MIMO antennával, amit bázis szektoros antennaként lehet használni. A másik jelentős termék a NetMetal5 nevű RB921UAGS-5SHPacT-NM, amely vízálló, fém házba lett beépítve, ami lehetővé teszi, hogy akár a legnehezebb körülmények között üzemeljen. Ezek a berendezések visszafelé kompatibilisek a régebbi vezeték nélküli szabványokkal.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-22%
-10%
-76%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok