0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Wireless 802.11ac systems

MikroTik

A 802.11.ac vezeték nélküli átviteli szabványt 2011-ben publikálták. Az IEEE 802.11ac specifikációnak megfelelően a több bázisállomást használó csatorna sávszélességének legalább 1 Gbit/s, az egyes állomásokénak pedig 500 MBit/s szinten kell lennie. Az ennek a szabványnak megfelelő berendezések 5 GHz frekvencián működnek. Ennek a szabványnak a specifikációján végzett munkákat 2013 decemberében fejezték be, a szabvány hivatalos jóváhagyása pedig 2014 januárjában történt.

 

A MikroTik cég, a berendezéseinek magas minősége és a legújabb technológiák felhasználása érdekében speciális vezeték nélküli készülék szériát, amelyek a 802.11ac szabványt használják.

 

A forgalmazott termékek között érdemes felhívni a figyelmet az RBSXTG-5HPacD-re amely egy komplett berendezés MIMO rádió modullal, valamint MIMO antennával, amit bázis szektoros antennaként lehet használni. A másik jelentős termék a NetMetal5 nevű RB921UAGS-5SHPacT-NM, amely vízálló, fém házba lett beépítve, ami lehetővé teszi, hogy akár a legnehezebb körülmények között üzemeljen. Ezek a berendezések visszafelé kompatibilisek a régebbi vezeték nélküli szabványokkal.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak