Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Wireless 802.11ac systems


  MikroTik

  A 802.11.ac vezeték nélküli átviteli szabványt 2011-ben publikálták. Az IEEE 802.11ac specifikációnak megfelelően a több bázisállomást használó csatorna sávszélességének legalább 1 Gbit/s, az egyes állomásokénak pedig 500 MBit/s szinten kell lennie. Az ennek a szabványnak megfelelő berendezések 5 GHz frekvencián működnek. Ennek a szabványnak a specifikációján végzett munkákat 2013 decemberében fejezték be, a szabvány hivatalos jóváhagyása pedig 2014 januárjában történt.

   

  A MikroTik cég, a berendezéseinek magas minősége és a legújabb technológiák felhasználása érdekében speciális vezeték nélküli készülék szériát, amelyek a 802.11ac szabványt használják.

   

  A forgalmazott termékek között érdemes felhívni a figyelmet az RBSXTG-5HPacD-re amely egy komplett berendezés MIMO rádió modullal, valamint MIMO antennával, amit bázis szektoros antennaként lehet használni. A másik jelentős termék a NetMetal5 nevű RB921UAGS-5SHPacT-NM, amely vízálló, fém házba lett beépítve, ami lehetővé teszi, hogy akár a legnehezebb körülmények között üzemeljen. Ezek a berendezések visszafelé kompatibilisek a régebbi vezeték nélküli szabványokkal.

  Neked ajánljuk:
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner