Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  RouterBOARD


  MikroTik

  A routerboard a MikroTik routerek olyan módon tervezett vonala, hogy a különböző modellek tulajdonságainak kihasználásával bármilyen komplikált hálózati struktúrát ki lehessen építeni.

   

  Az RB411 olcsó, konfigurálható, egy Ethernet csatlakozóval és egy miniPCI slottal vannak ellátott modemek 8 modellből álló sorozata, amelyek egymástól a CPU modell órajelében és a RAM memória mennyiségében, valamint plusz portokban különböznek egymástól.

   

  RB435G öt 5 darab miniPCI slotot, valamint 3 darab Gigabit Ethernet portot kapott, ami miatt kitűnően beválik a hálózat központi pontjaként. A router rendelkezik 2 darab USB 2.0 bemenettel is, amelyeket fel lehet használni pl. külső memória vagy 3G modem csatlakoztatására.

   

  RB450G az RB450 modem bővített változata, amely nagyon magas paramétereket ajánl rendkívül vonzó áron. A berendezést RouterOS operációs rendszer vezérli, a ház pedig 5 darab Gigabit Ethernet portot, 256 MB RAM memóriát és 680 MHz-es processzort rejt.

   

  A MikroTik Routerboard választékból a leginkább univerzális router az RB493 modell, amelyik 9 darab Ethernet porttal és 3 darab miniPC slottal rendelkezik. A berendezés RouterOS operációs rendszerrel dolgozik, és betöltheti egy fejlett router és tűzfal szerepét is, vagy működhet a hálózati forgalmat figyelő és korlátozó eszközként.

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner