0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
RouterBOARD

MikroTik

A routerboard a MikroTik routerek olyan módon tervezett vonala, hogy a különböző modellek tulajdonságainak kihasználásával bármilyen komplikált hálózati struktúrát ki lehessen építeni.

 

Az RB411 olcsó, konfigurálható, egy Ethernet csatlakozóval és egy miniPCI slottal vannak ellátott modemek 8 modellből álló sorozata, amelyek egymástól a CPU modell órajelében és a RAM memória mennyiségében, valamint plusz portokban különböznek egymástól.

 

RB435G öt 5 darab miniPCI slotot, valamint 3 darab Gigabit Ethernet portot kapott, ami miatt kitűnően beválik a hálózat központi pontjaként. A router rendelkezik 2 darab USB 2.0 bemenettel is, amelyeket fel lehet használni pl. külső memória vagy 3G modem csatlakoztatására.

 

RB450G az RB450 modem bővített változata, amely nagyon magas paramétereket ajánl rendkívül vonzó áron. A berendezést RouterOS operációs rendszer vezérli, a ház pedig 5 darab Gigabit Ethernet portot, 256 MB RAM memóriát és 680 MHz-es processzort rejt.

 

A MikroTik Routerboard választékból a leginkább univerzális router az RB493 modell, amelyik 9 darab Ethernet porttal és 3 darab miniPC slottal rendelkezik. A berendezés RouterOS operációs rendszerrel dolgozik, és betöltheti egy fejlett router és tűzfal szerepét is, vagy működhet a hálózati forgalmat figyelő és korlátozó eszközként.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak