Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Parabolic Antennas


  MikroTik

  A parabola antennák ideálisan beválnak elég hosszú kapcsolatok létesítéséhez az 5 GHz sávban, nem érzékenyek a nehéz időjárási körülményekre. A választékunkban találhatók védőburkolatok is parabola antennákhoz, amelyeket 30dBi energianyereség jellemez. Csökkentik a terhelést, amelyet a szél vagy a csapadék okozhat. Ezek tartós és nagyon erős megoldások.

   

  Közülük a legnépszerűbb az mANT30, egy MikroTik gyártmányú, magas minőségű, parabola antenna, amely a legszigorúbb szabványok szerint épült, és 5 GHz frekvenciasávban dolgozik (4.7 és 5.875 GHz között). Az ajánlatban 2 modell található, amelyek a szerelési rendszer precizitásában különböznek: a standard (MTAD-5G-30D3) és a precision (MTAD-5G-30D3-PA). Az antennákkal együtt szállítjuk a felszereléshez szükséges össze tartozékot és kábelezést.

   

  Parabola antenna felszerelésekor érdemes megfontolni a Random Cover for mANT védőfedél alkalmazását. Ez a megoldás csökkenti a széllökések okozta terhelést, és védi az antenna érzékeny elemeit a nehéz időjárási körülmények és a mechanikai sérülések ellen. A Random Cover fedelet széles hőmérsékleti tartományban lehet használni.

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner