Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


MikroTik

A parabola antennák ideálisan beválnak elég hosszú kapcsolatok létesítéséhez az 5 GHz sávban, nem érzékenyek a nehéz időjárási körülményekre. A választékunkban találhatók védőburkolatok is parabola antennákhoz, amelyeket 30dBi energianyereség jellemez. Csökkentik a terhelést, amelyet a szél vagy a csapadék okozhat. Ezek tartós és nagyon erős megoldások.

 

Közülük a legnépszerűbb az mANT30, egy MikroTik gyártmányú, magas minőségű, parabola antenna, amely a legszigorúbb szabványok szerint épült, és 5 GHz frekvenciasávban dolgozik (4.7 és 5.875 GHz között). Az ajánlatban 2 modell található, amelyek a szerelési rendszer precizitásában különböznek: a standard (MTAD-5G-30D3) és a precision (MTAD-5G-30D3-PA). Az antennákkal együtt szállítjuk a felszereléshez szükséges össze tartozékot és kábelezést.

 

Parabola antenna felszerelésekor érdemes megfontolni a Random Cover for mANT védőfedél alkalmazását. Ez a megoldás csökkenti a széllökések okozta terhelést, és védi az antenna érzékeny elemeit a nehéz időjárási körülmények és a mechanikai sérülések ellen. A Random Cover fedelet széles hőmérsékleti tartományban lehet használni.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-7%
-90%
-17%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok