0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
MikroTik Switches

MikroTik

A MikroTik switchek a harmadik réteg teljes funkcionalitású kapcsolói. A saját RouterOS rendszer vezérli őket. A nagyfokú rugalmasság és skálázhatóság lehetővé teszi, hogy a berendezést mind kisvállalkozásokban, mind a nagyvállalatokban használják.

 

A berendezések rendkívül fejlett funkciókkal rendelkeznek, amelyek közé számíthatjuk a rádiósávok, a WLAN-ok felügyeletét, a MAC cím alapján történő szűrést, portok átirányítását (port-to-port forwarding), valamint portok kettőzését (mirror traffic). Továbbá a berendezések egy része árammal láthat el más olyan készülékeket, amelyek támogatják a PoE (Power over Ethernet) áramellátást.

 

A berendezéseket olyan módon konstruálták, hogy eleget tegyenek a nagy áteresztőképesség, üzembiztonság követelményeinek. Nagy hangsúlyt fektettek az egyszerű konfigurálásra, és a ház bővíthetőségére, aminek köszönhetően kitűnő választássá váltak a gyorsan fejlődő cégek és vállalatok számára.

 

A legnépszerűbb modellek közé számíthatók a RB260GS, RB260GSP, valamint a CRS125 sorozatban tartozó switchek.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak