Kosár
Termék megrendelés: 0Összeg: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Összeg: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


MikroTik

A MikroTik switchek a harmadik réteg teljes funkcionalitású kapcsolói. A saját RouterOS rendszer vezérli őket. A nagyfokú rugalmasság és skálázhatóság lehetővé teszi, hogy a berendezést mind kisvállalkozásokban, mind a nagyvállalatokban használják.

 

A berendezések rendkívül fejlett funkciókkal rendelkeznek, amelyek közé számíthatjuk a rádiósávok, a WLAN-ok felügyeletét, a MAC cím alapján történő szűrést, portok átirányítását (port-to-port forwarding), valamint portok kettőzését (mirror traffic). Továbbá a berendezések egy része árammal láthat el más olyan készülékeket, amelyek támogatják a PoE (Power over Ethernet) áramellátást.

 

A berendezéseket olyan módon konstruálták, hogy eleget tegyenek a nagy áteresztőképesség, üzembiztonság követelményeinek. Nagy hangsúlyt fektettek az egyszerű konfigurálásra, és a ház bővíthetőségére, aminek köszönhetően kitűnő választássá váltak a gyorsan fejlődő cégek és vállalatok számára.

 

A legnépszerűbb modellek közé számíthatók a RB260GS, RB260GSP, valamint a CRS125 sorozatban tartozó switchek.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Kérdése van?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Neked ajánljuk:
-8%
-14%
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok