Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  MikroTik Switches


  MikroTik

  A MikroTik switchek a harmadik réteg teljes funkcionalitású kapcsolói. A saját RouterOS rendszer vezérli őket. A nagyfokú rugalmasság és skálázhatóság lehetővé teszi, hogy a berendezést mind kisvállalkozásokban, mind a nagyvállalatokban használják.

   

  A berendezések rendkívül fejlett funkciókkal rendelkeznek, amelyek közé számíthatjuk a rádiósávok, a WLAN-ok felügyeletét, a MAC cím alapján történő szűrést, portok átirányítását (port-to-port forwarding), valamint portok kettőzését (mirror traffic). Továbbá a berendezések egy része árammal láthat el más olyan készülékeket, amelyek támogatják a PoE (Power over Ethernet) áramellátást.

   

  A berendezéseket olyan módon konstruálták, hogy eleget tegyenek a nagy áteresztőképesség, üzembiztonság követelményeinek. Nagy hangsúlyt fektettek az egyszerű konfigurálásra, és a ház bővíthetőségére, aminek köszönhetően kitűnő választássá váltak a gyorsan fejlődő cégek és vállalatok számára.

   

  A legnépszerűbb modellek közé számíthatók a RB260GS, RB260GSP, valamint a CRS125 sorozatban tartozó switchek.

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner