Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


MikroTik

A MikroTik tápegységével biztonságosan és üzembiztosan lehet különféle forrásokból árammal ellátni a berendezéseket, az 5V-os USB-től kezdve egészen a 48V-os PoE, aminek köszönhetően a berendezést gyakorlatilag mindenütt fel lehet szerelni.

 

Az RB411 UAHR és RB493G routerekhez készült 5V Power Injector lehetővé teszi ezeknek a készülékeknek a tápellátását 5V USB forrásról. Az RBPOE pedig egy adapter a 9-48V PoE támogatású RouterBOARD betáplálásához. Ennek a megoldásnak köszönhetően jelentősen csökkenteni lehet a vezetékek számát a hálózati infrastruktúrában.

 

A MikroTik tápegységek választékában található a 48V feszültséget 24V-ra transzformáló RBPOE-CON-HP konverter is, amellyel tetszőleges PoE 48V forrásból árammal lehet ellátni a RouterBOARD sorozat berendezéseit.

 

A 24HPOW tápegység egy 38 wattos tápegység, amelyet minden RouterBOARD sorozatú routerhez lehet használni, kivéve az RB500 szériát. A nagyobb modell, a 70 wattos 48POW tápegység elsősorban a RB800-as platform tápellátására gondolva készült.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-11%
-19%
-63%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok