Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  MikroTik Power supplies


  MikroTik

  A MikroTik tápegységével biztonságosan és üzembiztosan lehet különféle forrásokból árammal ellátni a berendezéseket, az 5V-os USB-től kezdve egészen a 48V-os PoE, aminek köszönhetően a berendezést gyakorlatilag mindenütt fel lehet szerelni.

   

  Az RB411 UAHR és RB493G routerekhez készült 5V Power Injector lehetővé teszi ezeknek a készülékeknek a tápellátását 5V USB forrásról. Az RBPOE pedig egy adapter a 9-48V PoE támogatású RouterBOARD betáplálásához. Ennek a megoldásnak köszönhetően jelentősen csökkenteni lehet a vezetékek számát a hálózati infrastruktúrában.

   

  A MikroTik tápegységek választékában található a 48V feszültséget 24V-ra transzformáló RBPOE-CON-HP konverter is, amellyel tetszőleges PoE 48V forrásból árammal lehet ellátni a RouterBOARD sorozat berendezéseit.

   

  A 24HPOW tápegység egy 38 wattos tápegység, amelyet minden RouterBOARD sorozatú routerhez lehet használni, kivéve az RB500 szériát. A nagyobb modell, a 70 wattos 48POW tápegység elsősorban a RB800-as platform tápellátására gondolva készült.

  Neked ajánljuk:
  -10%
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner