0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
MikroTik Power supplies

MikroTik

A MikroTik tápegységével biztonságosan és üzembiztosan lehet különféle forrásokból árammal ellátni a berendezéseket, az 5V-os USB-től kezdve egészen a 48V-os PoE, aminek köszönhetően a berendezést gyakorlatilag mindenütt fel lehet szerelni.

 

Az RB411 UAHR és RB493G routerekhez készült 5V Power Injector lehetővé teszi ezeknek a készülékeknek a tápellátását 5V USB forrásról. Az RBPOE pedig egy adapter a 9-48V PoE támogatású RouterBOARD betáplálásához. Ennek a megoldásnak köszönhetően jelentősen csökkenteni lehet a vezetékek számát a hálózati infrastruktúrában.

 

A MikroTik tápegységek választékában található a 48V feszültséget 24V-ra transzformáló RBPOE-CON-HP konverter is, amellyel tetszőleges PoE 48V forrásból árammal lehet ellátni a RouterBOARD sorozat berendezéseit.

 

A 24HPOW tápegység egy 38 wattos tápegység, amelyet minden RouterBOARD sorozatú routerhez lehet használni, kivéve az RB500 szériát. A nagyobb modell, a 70 wattos 48POW tápegység elsősorban a RB800-as platform tápellátására gondolva készült.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak