0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
MikroTik Ethernet Routers

MikroTik

A MikroTik cég routerei olyan berendezések, amelyek kiválóan használhatók kis irodákban és otthon is (SOHO), valamint bonyolult hálózatokban és struktúrákban is. Kielégítik a felhasználók alapvető igényeit, amelyekhez a B/G/N szabványú WiFi támogatása, a forgalom és sávszélesség vezérlésének lehetősége (beleértve a P2P protokollok blokkolásának funkcióját is). A széles termékválaszték lehetővé teszi az alkalmazkodást a konkrét megoldások igényeihez.

 

A routereket saját operációs rendszer, a RouterOS kezeli, amellyel többféle módon lehet a készüléket irányítani. Ide soroljuk a CLI-n keresztül telnettel/ssh-val, a WinBox programmal, valamint az internetes böngészőn keresztül történő (WebFig rendszer) kezelést. A konzolon végzett minden tevékenységet meg lehet jeleníteni a többi kezelő rendszeren is, és fordítva.

 

A routerek nagy teljesítményükkel és gyors működésükkel tűnnek ki. A legnépszerűbbek közé tartoznak a RouterBOARD modellek készülékek a 750 szériából (UP, GL), valamint a RouterBOARD 2011 modellek (iL-IN, iL-RM, iLS-IN, UiAS-IN, UiAS-RM).

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak