Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  MikroTik Ethernet Routers


  MikroTik

  A MikroTik cég routerei olyan berendezések, amelyek kiválóan használhatók kis irodákban és otthon is (SOHO), valamint bonyolult hálózatokban és struktúrákban is. Kielégítik a felhasználók alapvető igényeit, amelyekhez a B/G/N szabványú WiFi támogatása, a forgalom és sávszélesség vezérlésének lehetősége (beleértve a P2P protokollok blokkolásának funkcióját is). A széles termékválaszték lehetővé teszi az alkalmazkodást a konkrét megoldások igényeihez.

   

  A routereket saját operációs rendszer, a RouterOS kezeli, amellyel többféle módon lehet a készüléket irányítani. Ide soroljuk a CLI-n keresztül telnettel/ssh-val, a WinBox programmal, valamint az internetes böngészőn keresztül történő (WebFig rendszer) kezelést. A konzolon végzett minden tevékenységet meg lehet jeleníteni a többi kezelő rendszeren is, és fordítva.

   

  A routerek nagy teljesítményükkel és gyors működésükkel tűnnek ki. A legnépszerűbbek közé tartoznak a RouterBOARD modellek készülékek a 750 szériából (UP, GL), valamint a RouterBOARD 2011 modellek (iL-IN, iL-RM, iLS-IN, UiAS-IN, UiAS-RM).

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner