0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Enclosures

MikroTik

A MikroTik minőségi házakat készít, amelyek megkönnyítik az érzékeny készülékek beszerelését és védelmét bármilyen körülmények között. Ezen kívül a RouterBOARD sorozat berendezéseinek többsége kapható ház nélküli, konfigurálható kártyák formájában.

 

Épületek belsejében történő felhasználásra készült a CA411-711 alumínium ház, amelyet az RB411, RB711 és az RB91x modellekhez szántak. Cserélhető az első panelje, és plusz helyek vannak a belsejében, ahol bővítéseket lehet elhelyezni.

 

A CA150 alumínium ház az RB450 és RB450G routerekhez készült. Hasonlóan a RouterBOARD család más, konkrét router modellekhez dedikált házaihoz, az RB433-hoz készült CA433U, az RB439-hez készült CA493 és az RB800-hoz készült CA800 épületek belső tereiben történő használathoz van kialakítva.

 

A kültéri használatra kialakított legnagyobb modell, a CAOTU az RB411, RB433, RB493, RB711 és RB800 szériájú routerekhez készült. A kemény, fehér műanyag, amelyből a házat kialakították, biztosítja, hogy hosszan ellenálljon még a legnehezebb időjárási körülményeknek is. A termék szerelő készlettel kapható.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak