Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Enclosures


  MikroTik

  A MikroTik minőségi házakat készít, amelyek megkönnyítik az érzékeny készülékek beszerelését és védelmét bármilyen körülmények között. Ezen kívül a RouterBOARD sorozat berendezéseinek többsége kapható ház nélküli, konfigurálható kártyák formájában.

   

  Épületek belsejében történő felhasználásra készült a CA411-711 alumínium ház, amelyet az RB411, RB711 és az RB91x modellekhez szántak. Cserélhető az első panelje, és plusz helyek vannak a belsejében, ahol bővítéseket lehet elhelyezni.

   

  A CA150 alumínium ház az RB450 és RB450G routerekhez készült. Hasonlóan a RouterBOARD család más, konkrét router modellekhez dedikált házaihoz, az RB433-hoz készült CA433U, az RB439-hez készült CA493 és az RB800-hoz készült CA800 épületek belső tereiben történő használathoz van kialakítva.

   

  A kültéri használatra kialakított legnagyobb modell, a CAOTU az RB411, RB433, RB493, RB711 és RB800 szériájú routerekhez készült. A kemény, fehér műanyag, amelyből a házat kialakították, biztosítja, hogy hosszan ellenálljon még a legnehezebb időjárási körülményeknek is. A termék szerelő készlettel kapható.

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner