Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Adapters, cards etc.


  MikroTik

  A MikroTik készülékek gazdag tartozékválasztékában többek között bővítő kártyák, antennák, alacsony veszteségű kábelek, réz/üvegszál konverterek, és más, az alap routerek teljesítményét javító és a funkcionalitását növelő bővítmények, Mikrotik switchek és antennák kaphatók.

   

  A Flex-guide alacsony veszteségű kábel bel- és kültéri használatra. Az RB604 bővítő kártya négy további, miniPCI, hálózati kártyával bővíti az RB800 alaplapot, és az egyik leginkább keresett tartozék. Az RBFTC11 réz/üvegszál konverter egy, a piacon egyedülálló, megoldás, amit a konkurenciából a készülékek kültéri felszerelését lehetővé tevő, vízálló ház emel ki. A -40 és +70°C közötti hőmérséklet tartomány, amelyben működik, garantálja a problémamentes munkát, gyakorlatilag a világ minden sarkában az időjárási körülményektől függetlenül.

   

  A MikroTik egyik legújabb ajánlata a Gigabit Ethernet RB44Ge kártya, amely 4 darab 10/100/1000T Gigabit Ethernet porttal rendelkezik, aminek köszönhetően további portokat lehet hozzáadni számos routerhez az RB családból.

  Neked ajánljuk:
  -10%
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner