0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Adapters, cards etc.

MikroTik

A MikroTik készülékek gazdag tartozékválasztékában többek között bővítő kártyák, antennák, alacsony veszteségű kábelek, réz/üvegszál konverterek, és más, az alap routerek teljesítményét javító és a funkcionalitását növelő bővítmények, Mikrotik switchek és antennák kaphatók.

 

A Flex-guide alacsony veszteségű kábel bel- és kültéri használatra. Az RB604 bővítő kártya négy további, miniPCI, hálózati kártyával bővíti az RB800 alaplapot, és az egyik leginkább keresett tartozék. Az RBFTC11 réz/üvegszál konverter egy, a piacon egyedülálló, megoldás, amit a konkurenciából a készülékek kültéri felszerelését lehetővé tevő, vízálló ház emel ki. A -40 és +70°C közötti hőmérséklet tartomány, amelyben működik, garantálja a problémamentes munkát, gyakorlatilag a világ minden sarkában az időjárási körülményektől függetlenül.

 

A MikroTik egyik legújabb ajánlata a Gigabit Ethernet RB44Ge kártya, amely 4 darab 10/100/1000T Gigabit Ethernet porttal rendelkezik, aminek köszönhetően további portokat lehet hozzáadni számos routerhez az RB családból.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak