Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


MikroTik

A MikroTik készülékek gazdag tartozékválasztékában többek között bővítő kártyák, antennák, alacsony veszteségű kábelek, réz/üvegszál konverterek, és más, az alap routerek teljesítményét javító és a funkcionalitását növelő bővítmények, Mikrotik switchek és antennák kaphatók.

 

A Flex-guide alacsony veszteségű kábel bel- és kültéri használatra. Az RB604 bővítő kártya négy további, miniPCI, hálózati kártyával bővíti az RB800 alaplapot, és az egyik leginkább keresett tartozék. Az RBFTC11 réz/üvegszál konverter egy, a piacon egyedülálló, megoldás, amit a konkurenciából a készülékek kültéri felszerelését lehetővé tevő, vízálló ház emel ki. A -40 és +70°C közötti hőmérséklet tartomány, amelyben működik, garantálja a problémamentes munkát, gyakorlatilag a világ minden sarkában az időjárási körülményektől függetlenül.

 

A MikroTik egyik legújabb ajánlata a Gigabit Ethernet RB44Ge kártya, amely 4 darab 10/100/1000T Gigabit Ethernet porttal rendelkezik, aminek köszönhetően további portokat lehet hozzáadni számos routerhez az RB családból.

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-2%
-7%
-18%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok