Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  MikroTik


  MikroTik

  A MikroTik (SIA Mikrotīkls) cég egy let hálózati eszköz és szoftver gyártó, amelynek a székhelye Rigában található. A társaság kínálata 802.11a/b/g/n szabványokban működő rádiókommunikációs eszközökből, routerekből és hálózatot vezérlő szoftverekből áll. Az 1995-ben alapított vállalat gyorsan megtalálta a helyét a vezeték nélküli kapcsolatok piacán. A cég leismertebb termékei a Linux alapú MikroTik RouterOS operációs rendszer és a RouterBOARD szériájú routerek.

   

  A Tik RouterOS szoftverrel bármilyen PC számítógép teljes értékű routerré alakítható. Ennek a megoldásnak a további lehetőségei között érdemes számba venni a WPA, WPA2, EAP, WEP, a virtuális hozzáférési pontok vagy a HotSpot támogatását. A rendszer lehetőségei között megtalálható a p2p forgalom támogatása, a VPN és ISDN támogatása, tunelezés, ruting (RIP, OSPF, BGP). A WinBox program segítségével lehetséges a távoli adminisztrálás is a Microsoft Windowsban vagy Linuxban a Wine csomag felhasználásával.

   

  A licencezési rendszer alapvetően lépcsőzetes, azaz a licenc növekvő szintjével nőnek a program képességei és az ára. A RouterOS operációs rendszer adatátviteli szolgáltatást és Internet hozzáférést biztosító, kis- és közepes cégeknek készült, és ideális kapcsolatot jelent a MikroTik RouterBOARD sorozat termékeivel.

   

  A MikroTik RouterBOARD egy termékszéria, amely 2002 évben jött létre. Az eszközök nagy teljesítménye miatt ideálisan megbirkóznak a legnehezebb forgalomirányítási és alakítási feladatokkal is. A routerek kielégítik az otthoni felhasználók igényeit is, az eszközök széles választéka lehetővé teszi, hogy a megfelelő berendezést lehessen választani a konkrét feladathoz. A RouterBOARD termékek sorozatával nagyon jól lehet integrálni a saját megoldásokat épületek belsejében és azokon kívül is.

   

  A választékot a vezeték nélküli hálózatok építésével kapcsolatos parabola antennák, tápegységek, házak és egyéb tartozékok egészítik ki. MikroTik 802.11 protokollt használó mini PCI és PCI Express kártyákat is kínál.

  Neked ajánljuk:
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner