0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
MikroTik

MikroTik

A MikroTik (SIA Mikrotīkls) cég egy let hálózati eszköz és szoftver gyártó, amelynek a székhelye Rigában található. A társaság kínálata 802.11a/b/g/n szabványokban működő rádiókommunikációs eszközökből, routerekből és hálózatot vezérlő szoftverekből áll. Az 1995-ben alapított vállalat gyorsan megtalálta a helyét a vezeték nélküli kapcsolatok piacán. A cég leismertebb termékei a Linux alapú MikroTik RouterOS operációs rendszer és a RouterBOARD szériájú routerek.

 

A Tik RouterOS szoftverrel bármilyen PC számítógép teljes értékű routerré alakítható. Ennek a megoldásnak a további lehetőségei között érdemes számba venni a WPA, WPA2, EAP, WEP, a virtuális hozzáférési pontok vagy a HotSpot támogatását. A rendszer lehetőségei között megtalálható a p2p forgalom támogatása, a VPN és ISDN támogatása, tunelezés, ruting (RIP, OSPF, BGP). A WinBox program segítségével lehetséges a távoli adminisztrálás is a Microsoft Windowsban vagy Linuxban a Wine csomag felhasználásával.

 

A licencezési rendszer alapvetően lépcsőzetes, azaz a licenc növekvő szintjével nőnek a program képességei és az ára. A RouterOS operációs rendszer adatátviteli szolgáltatást és Internet hozzáférést biztosító, kis- és közepes cégeknek készült, és ideális kapcsolatot jelent a MikroTik RouterBOARD sorozat termékeivel.

 

A MikroTik RouterBOARD egy termékszéria, amely 2002 évben jött létre. Az eszközök nagy teljesítménye miatt ideálisan megbirkóznak a legnehezebb forgalomirányítási és alakítási feladatokkal is. A routerek kielégítik az otthoni felhasználók igényeit is, az eszközök széles választéka lehetővé teszi, hogy a megfelelő berendezést lehessen választani a konkrét feladathoz. A RouterBOARD termékek sorozatával nagyon jól lehet integrálni a saját megoldásokat épületek belsejében és azokon kívül is.

 

A választékot a vezeték nélküli hálózatok építésével kapcsolatos parabola antennák, tápegységek, házak és egyéb tartozékok egészítik ki. MikroTik 802.11 protokollt használó mini PCI és PCI Express kártyákat is kínál.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak