0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Skontaktuj się z nami
Kérjük, adja meg adatait. Ezek hiányában nincs módunk válaszolni az ajánlatkérésre, és ajánlatot küldeni. Az ajánlatkérés fogadását követően kereskedelmi részlegünk elkészíti Önöknek a lehető legkedvezőbb ajánlatot.

A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Már kiválasztottad a licensz típúsát. A licensz típúsának változásához frissítsd a konfigurátort.

Bezárás
Frissítani a konfigurátort?IgenNem
A kiválasztott termék más licenszhez tartozik a kiválasztottnál.
A termék hozzáadásához frissítsd a konfigurátort.

Bezárás
Microsoft licenc fajták:
Open ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)ESDServicesMicrosoft AccessoriesMicrosoft SubscriptionsMicrosoft Perpetual Licenses Microsoft SurfaceSurface Accessories
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Hívja szakembereinket:
+36 1 700 8371 vagy küldjön e-mailt:
software at senetic dot hu
Microsoft Open Value Subscription
Az Open Value subscription program olyan szoftver licencforma, amely meghatározott időszakra teszi lehetővé a Microsoft cég kiválasztott termékei legújabb verziójának használatát. Ez a program a legalább 5 számítógéppel rendelkező cégeknek szól. A szerződés 3 évre szól, a licencdíj pedig éves részletfizetéssel fizethető.

Microsoft logoAz Open Value Subscription egy csoportos licencezési ajánlat előfizetéses formában, ami azoknak a cégeknek szól, akik a Microsoft programjait anélkül szeretnék használni, hogy azt maguknak megvásárolnák. A licenc megvásárlásával a szerződés tartama alatt hozzáférést kapnak a teljes funkcionalitással rendelkező programhoz és annak folyamatos frissítéseihez.

 

A belépési feltétel legalább 5 számítógépre szóló előfizetés megvásárlása, beleértve legalább egy, a platformot alkotó programot. A szerződés időtartama 3 év. A Program Open Value Subscription program lehetővé teszi a programköltségek csökkentését és időbeli felosztását, mivel a fizetés évenkénti részletekben történik, az előfizetés pedig alapvetően olcsóbb, mint a lejárat nélküli licenc megvásárlása.

 

A többi programhoz hasonlóan a Microsoft cég csoportos programlicencei – az Open és az Open Value – az OVS-t is megvásárolhatja minden vállalat, állami közigazgatási szerv, egészségügyi intézmény, oktatási intézmény, karitatív és nemzetközi szervezet.

 


Korábbi szerződések:

Licenctípus a felhasználó alany jellegétől függően:

Az egész cégnek szóló ajánlat:
   (min. 5)
Milyen termékekre szeretne licencet beszerezni az adott szerződés keretein belül?Akció! Mindhárom termék megvásárlásakor -15%!
Tovább
Megrendelés

  Kiválasztott termékek:
Tisztítás Tisztítás

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak