Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Skontaktuj się z nami
  Kérjük, adja meg adatait. Ezek hiányában nincs módunk válaszolni az ajánlatkérésre, és ajánlatot küldeni. Az ajánlatkérés fogadását követően kereskedelmi részlegünk elkészíti Önöknek a lehető legkedvezőbb ajánlatot.

  A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
  Már kiválasztottad a licensz típúsát. A licensz típúsának változásához frissítsd a konfigurátort.

  Bezárás
  Frissítani a konfigurátort?IgenNem
  A kiválasztott termék más licenszhez tartozik a kiválasztottnál.
  A termék hozzáadásához frissítsd a konfigurátort.

  Bezárás
  Microsoft licenc fajták:
  Open LicenseOpen ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)
  Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
  Hívja szakembereinket:
  +36 1 700 8371 vagy küldjön e-mailt:
  software at senetic dot hu
  Microsoft Open Value Subscription
  Az Open Value subscription program olyan szoftver licencforma, amely meghatározott időszakra teszi lehetővé a Microsoft cég kiválasztott termékei legújabb verziójának használatát. Ez a program a legalább 5 számítógéppel rendelkező cégeknek szól. A szerződés 3 évre szól, a licencdíj pedig éves részletfizetéssel fizethető.

  Microsoft logoAz Open Value Subscription egy csoportos licencezési ajánlat előfizetéses formában, ami azoknak a cégeknek szól, akik a Microsoft programjait anélkül szeretnék használni, hogy azt maguknak megvásárolnák. A licenc megvásárlásával a szerződés tartama alatt hozzáférést kapnak a teljes funkcionalitással rendelkező programhoz és annak folyamatos frissítéseihez.

   

  A belépési feltétel legalább 5 számítógépre szóló előfizetés megvásárlása, beleértve legalább egy, a platformot alkotó programot. A szerződés időtartama 3 év. A Program Open Value Subscription program lehetővé teszi a programköltségek csökkentését és időbeli felosztását, mivel a fizetés évenkénti részletekben történik, az előfizetés pedig alapvetően olcsóbb, mint a lejárat nélküli licenc megvásárlása.

   

  A többi programhoz hasonlóan a Microsoft cég csoportos programlicencei – az Open és az Open Value – az OVS-t is megvásárolhatja minden vállalat, állami közigazgatási szerv, egészségügyi intézmény, oktatási intézmény, karitatív és nemzetközi szervezet.

   


  Korábbi szerződések:

  Licenctípus a felhasználó alany jellegétől függően:

  Az egész cégnek szóló ajánlat:
     (min. 5)
  Milyen termékekre szeretne licencet beszerezni az adott szerződés keretein belül?  Akció! Mindhárom termék megvásárlásakor -15%!
  Tovább
  Megrendelés

    Kiválasztott termékek:
  Tisztítás Tisztítás

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner