Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Skontaktuj się z nami
  Kérjük, adja meg adatait. Ezek hiányában nincs módunk válaszolni az ajánlatkérésre, és ajánlatot küldeni. Az ajánlatkérés fogadását követően kereskedelmi részlegünk elkészíti Önöknek a lehető legkedvezőbb ajánlatot.

  A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
  Már kiválasztottad a licensz típúsát. A licensz típúsának változásához frissítsd a konfigurátort.

  Bezárás
  Frissítani a konfigurátort?IgenNem
  A kiválasztott termék más licenszhez tartozik a kiválasztottnál.
  A termék hozzáadásához frissítsd a konfigurátort.

  Bezárás
  Microsoft licenc fajták:
  Open LicenseOpen ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)
  Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
  Hívja szakembereinket:
  +36 1 700 8371 vagy küldjön e-mailt:
  software at senetic dot hu
  Microsoft Open Value
  A Microsoft Open Value licenc program olyan cégeknek szól, amelyek örökös licenc vásárlásában érdekeltek, és annak díját éves részletfizetéssel, vagy egyszeri fizetéssel egy összegben szeretnék kifizetni. A szerződés három évre szól, a licencek pedig Software Assurance-szel (L+SA) együtt kaphatók.


  Microsoft logoAz Open Value egy népszerű licenc programja a Microsoft cégnek, amely a lejárat nélküli (örökös) licencek vásárlása iránt érdeklődő cégeknek és szervezeteknek szól. Az Open Value szerződés 3 éves időtartamra szól, fizetni pedig egyszerre, vagy éves részletekben lehet. Minden licenchez tartozik egy Software Assurance (L+SA) csomag is, ami gyors hozzáférést biztosít az új programverziókhoz, és a dolgozóknak szóló tréningekhez, a szakszerű műszaki segítséghez, és engedményt ad a dolgozók számára vásárolt programokra.

   

  A megrendelést megkönnyíti a funkcionális konfiguráló, ami lehetővé teszi, hogy megadjuk a licenc fajtáját (kereskedelmi vagy kormányzati), választani lehessen a Company Wide vagy Non Company Wide megoldások közül, és meg lehessen adni az előnyben részesített fizetési formát.

   

  Az egész cégre szóló licenc (Company Wide) azoknak a cégeknek szól, akik legalább 5 számítógépre szeretnének programlicencet vásárolni a Microsoftnak legalább az egyik fő platformja alapján. A Non Company Wide pedig lehetővé teszi újabb licencek könnyű vásárlását a szerződés tartama alatt bármikor, tetszőleges mennyiségben. 

   


  Korábbi szerződések:

  Licenctípus a felhasználó alany jellegétől függően:

  Az Open Value állami közigazgatási licenc beszerzési lehetőség a meghatározott feltételeket teljesítő kis és közepes állami közigazgatási intézmények számára elérhető. Ennek a licenctípusnak köszönhetően az állami szervek a Microsoft szoftverét kedvezményes áron vásárolhatják meg.
  Az egész cégnek szóló ajánlat:

  Ez a variáns azoknak a cégeknek szól, akik rugalmasan, tetszőleges számban, a szerződés tartamának tetszőleges időpontjában szeretnék beszerezni a Microsoft szoftverekre szóló licencet. Az opcióhoz való hozzáférés feltétele, hogy a cég az első megrendeléssel legalább 5 licencet rendeljen meg a programban kínált tetszőleges termékekre (L+SA vagy SA). A soron következő megrendelések tartalmazhatnak csupán egy darab licencet is. Az összes licenc Software Assurance-szel együtt kapható.

  Ez a variáns azoknak a cégeknek szól, akik legalább 5 darab céges számítógéppel rendelkeznek, és egységesíteni szeretnék szoftvereiket az összes számítógépen a következő termékek legalább egyikének alapján: Windows 7 Enterprise frissítés, Office Professional Plus, hozzáférési licencek a Core CAL (Core Client Access License), Enterprise CAL, Windows Small Business Server CAL vagy Windows Essential Business Server CAL szerverekhez. Az összes licenc Software Assurance-szel együtt kapható.
  Fizetés

  A licenc díját csak egyszer fizeti - a hároméves licencszerződés kezdetén.

  Részletfizetési lehetőség választása esetén az egyszeri licencdíjat három egyenlő részletre osztjuk, amely minden új szerződési év kezdetén fizetendő.
  Tovább

  Ha már ismeri a Microsoft Open Value licenceket, és az azok keretein belül kínált összes termékből szabadon szeretne válogatni használja a szakembereknek készült eszközünket.  Megrendelés

    Kiválasztott termékek:
  Tisztítás Tisztítás

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner