Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Már kiválasztottad a licensz típúsát. A licensz típúsának változásához frissítsd a konfigurátort.

Bezárás
Frissítani a konfigurátort?IgenNem
A kiválasztott termék más licenszhez tartozik a kiválasztottnál.
A termék hozzáadásához frissítsd a konfigurátort.

Bezárás
Microsoft licenc fajták:
Open LicenseOpen ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Hívja szakembereinket:
+36 1 700 8371 vagy küldjön e-mailt:
software at senetic dot hu
Microsoft Open Value
A Microsoft Open Value licenc program olyan cégeknek szól, amelyek örökös licenc vásárlásában érdekeltek, és annak díját éves részletfizetéssel, vagy egyszeri fizetéssel egy összegben szeretnék kifizetni. A szerződés három évre szól, a licencek pedig Software Assurance-szel (L+SA) együtt kaphatók.


Microsoft logoAz Open Value egy népszerű licenc programja a Microsoft cégnek, amely a lejárat nélküli (örökös) licencek vásárlása iránt érdeklődő cégeknek és szervezeteknek szól. Az Open Value szerződés 3 éves időtartamra szól, fizetni pedig egyszerre, vagy éves részletekben lehet. Minden licenchez tartozik egy Software Assurance (L+SA) csomag is, ami gyors hozzáférést biztosít az új programverziókhoz, és a dolgozóknak szóló tréningekhez, a szakszerű műszaki segítséghez, és engedményt ad a dolgozók számára vásárolt programokra.

 

A megrendelést megkönnyíti a funkcionális konfiguráló, ami lehetővé teszi, hogy megadjuk a licenc fajtáját (kereskedelmi vagy kormányzati), választani lehessen a Company Wide vagy Non Company Wide megoldások közül, és meg lehessen adni az előnyben részesített fizetési formát.

 

Az egész cégre szóló licenc (Company Wide) azoknak a cégeknek szól, akik legalább 5 számítógépre szeretnének programlicencet vásárolni a Microsoftnak legalább az egyik fő platformja alapján. A Non Company Wide pedig lehetővé teszi újabb licencek könnyű vásárlását a szerződés tartama alatt bármikor, tetszőleges mennyiségben. 

 


Korábbi szerződések:

Licenctípus a felhasználó alany jellegétől függően:

Az Open Value állami közigazgatási licenc beszerzési lehetőség a meghatározott feltételeket teljesítő kis és közepes állami közigazgatási intézmények számára elérhető. Ennek a licenctípusnak köszönhetően az állami szervek a Microsoft szoftverét kedvezményes áron vásárolhatják meg.
Az egész cégnek szóló ajánlat:

Ez a variáns azoknak a cégeknek szól, akik rugalmasan, tetszőleges számban, a szerződés tartamának tetszőleges időpontjában szeretnék beszerezni a Microsoft szoftverekre szóló licencet. Az opcióhoz való hozzáférés feltétele, hogy a cég az első megrendeléssel legalább 5 licencet rendeljen meg a programban kínált tetszőleges termékekre (L+SA vagy SA). A soron következő megrendelések tartalmazhatnak csupán egy darab licencet is. Az összes licenc Software Assurance-szel együtt kapható.

Ez a variáns azoknak a cégeknek szól, akik legalább 5 darab céges számítógéppel rendelkeznek, és egységesíteni szeretnék szoftvereiket az összes számítógépen a következő termékek legalább egyikének alapján: Windows 7 Enterprise frissítés, Office Professional Plus, hozzáférési licencek a Core CAL (Core Client Access License), Enterprise CAL, Windows Small Business Server CAL vagy Windows Essential Business Server CAL szerverekhez. Az összes licenc Software Assurance-szel együtt kapható.
Fizetés

A licenc díját csak egyszer fizeti - a hároméves licencszerződés kezdetén.

Részletfizetési lehetőség választása esetén az egyszeri licencdíjat három egyenlő részletre osztjuk, amely minden új szerződési év kezdetén fizetendő.
Tovább

Ha már ismeri a Microsoft Open Value licenceket, és az azok keretein belül kínált összes termékből szabadon szeretne válogatni használja a szakembereknek készült eszközünket.Megrendelés

  Kiválasztott termékek:
Tisztítás Tisztítás

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-83%
-2%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok