Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Skontaktuj się z nami
  Kérjük, adja meg adatait. Ezek hiányában nincs módunk válaszolni az ajánlatkérésre, és ajánlatot küldeni. Az ajánlatkérés fogadását követően kereskedelmi részlegünk elkészíti Önöknek a lehető legkedvezőbb ajánlatot.

  A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
  Már kiválasztottad a licensz típúsát. A licensz típúsának változásához frissítsd a konfigurátort.

  Bezárás
  Frissítani a konfigurátort?IgenNem
  Megtaláltuk a terméket. Hozzá szeretné ezt adni a kiválasztott termékekhez?

  IgenNem
  A termék nem található. Bezárás
  A kiválasztott termék más licenszhez tartozik a kiválasztottnál.
  A termék hozzáadásához frissítsd a konfigurátort.

  Bezárás


  Komerciális licencek  

  Alkalmazások
  Szerverek
  Rendszerek

  Akadémiai licencek  

  Alkalmazások
  Szerverek
  Rendszerek

  Kormányzati licencek  

  Alkalmazások
  Szerverek
  Rendszerek


    Kiválasztott termékek:
  Tisztítás Tisztítás
   Part number
   Autorizációs szám:


  A MOLP-nak is nevezett Microsoft Open License Program egy olyan licenc típús, amely a Microsoft szoftverek nagyobb számú vásárlásában érdekelt ügyfeleknek ajánlott.
  A MOLP típúsú licencelés a legegyszerűbb módja a Microsoft szoftver megvásárlásának a kis és nagyobb cégek illetve a kormányzati és oktatási intézmények, mint az iskolák és főiskolák számára.
  Tudjon meg többet az Open licencelésről a Microsoft weboldalain >

  Microsoft logoAz Open programlicenc a legegyszerűbb formája a Microsoft cég csoportos licencválasztékának. A kiindulási feltétel legalább 5 tetszőleges licenc megvásárlása a gyártó gazdag programajánlatából, aminek köszönhetően a további megrendeléseket már tetszőleges mennyiségű licencre lehet leadni, megtartva az előnyös árat és a sokkal kényelmesebb vásárlási feltételeket. A leadott megrendelés nagyságától függően állapítják meg az engedmény mértékét, amit a gyártó a szerződés időtartamának következő 2 évében garantál.

   

  Az Open program keretében a licenceket meg lehet vásárolni Software Assurance csomaggal, vagy anélkül, ami számos plusz előnyt ad, többek között műszaki segítséget, oktatási lehetőséget a program használói számára.

   

  Az ajánlattal élhet minden vállalat, az állami közigazgatási szektor, egészségügy szervezetei, oktatási intézmények, nemzetközi, karitatív és non profit szervezetek. A Microsoft bővebb csoportos licencprogramokat is ajánlj, ilyen az Open Value és az Open Value Subscription.

   

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner