0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Már kiválasztottad a licensz típúsát. A licensz típúsának változásához frissítsd a konfigurátort.

Bezárás
Frissítani a konfigurátort?IgenNem
Megtaláltuk a terméket. Hozzá szeretné ezt adni a kiválasztott termékekhez?

IgenNem
A termék nem található. Bezárás
A kiválasztott termék más licenszhez tartozik a kiválasztottnál.
A termék hozzáadásához frissítsd a konfigurátort.

Bezárás


Komerciális licencek  

Alkalmazások
Szerverek
Rendszerek

Akadémiai licencek  

Alkalmazások
Szerverek
Rendszerek

Kormányzati licencek  

Alkalmazások
Szerverek
Rendszerek


  Kiválasztott termékek:
Tisztítás Tisztítás
 Part number
 Autorizációs szám:


A MOLP-nak is nevezett Microsoft Open License Program egy olyan licenc típús, amely a Microsoft szoftverek nagyobb számú vásárlásában érdekelt ügyfeleknek ajánlott.
A MOLP típúsú licencelés a legegyszerűbb módja a Microsoft szoftver megvásárlásának a kis és nagyobb cégek illetve a kormányzati és oktatási intézmények, mint az iskolák és főiskolák számára.
Tudjon meg többet az Open licencelésről a Microsoft weboldalain >

Microsoft logoAz Open programlicenc a legegyszerűbb formája a Microsoft cég csoportos licencválasztékának. A kiindulási feltétel legalább 5 tetszőleges licenc megvásárlása a gyártó gazdag programajánlatából, aminek köszönhetően a további megrendeléseket már tetszőleges mennyiségű licencre lehet leadni, megtartva az előnyös árat és a sokkal kényelmesebb vásárlási feltételeket. A leadott megrendelés nagyságától függően állapítják meg az engedmény mértékét, amit a gyártó a szerződés időtartamának következő 2 évében garantál.

 

Az Open program keretében a licenceket meg lehet vásárolni Software Assurance csomaggal, vagy anélkül, ami számos plusz előnyt ad, többek között műszaki segítséget, oktatási lehetőséget a program használói számára.

 

Az ajánlattal élhet minden vállalat, az állami közigazgatási szektor, egészségügy szervezetei, oktatási intézmények, nemzetközi, karitatív és non profit szervezetek. A Microsoft bővebb csoportos licencprogramokat is ajánlj, ilyen az Open Value és az Open Value Subscription.

 

Neked ajánljuk:
-48%
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok