Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Skontaktuj się z nami
  Kérjük, adja meg adatait. Ezek hiányában nincs módunk válaszolni az ajánlatkérésre, és ajánlatot küldeni. Az ajánlatkérés fogadását követően kereskedelmi részlegünk elkészíti Önöknek a lehető legkedvezőbb ajánlatot.

  A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
  Már kiválasztottad a licensz típúsát. A licensz típúsának változásához frissítsd a konfigurátort.

  Bezárás
  Frissítani a konfigurátort?IgenNem
  Megtaláltuk a terméket. Hozzá szeretné ezt adni a kiválasztott termékekhez?

  IgenNem
  A termék nem található. Bezárás
  A kiválasztott termék más licenszhez tartozik a kiválasztottnál.
  A termék hozzáadásához frissítsd a konfigurátort.

  Bezárás


  Komerciális licencek  

  Alkalmazások
  Szerverek
  Rendszerek

  Akadémiai licencek  

  Alkalmazások
  Szerverek
  Rendszerek

  Kormányzati licencek  

  Alkalmazások
  Szerverek
  Rendszerek


    Kiválasztott termékek:
  Tisztítás Tisztítás
   Part number
   Autorizációs szám:


  A MOLP-nak is nevezett Microsoft Open License Program egy olyan licenc típús, amely a Microsoft szoftverek nagyobb számú vásárlásában érdekelt ügyfeleknek ajánlott.
  A MOLP típúsú licencelés a legegyszerűbb módja a Microsoft szoftver megvásárlásának a kis és nagyobb cégek illetve a kormányzati és oktatási intézmények, mint az iskolák és főiskolák számára.
  Tudjon meg többet az Open licencelésről a Microsoft weboldalain >

  Microsoft logoAz Open programlicenc a legegyszerűbb formája a Microsoft cég csoportos licencválasztékának. A kiindulási feltétel legalább 5 tetszőleges licenc megvásárlása a gyártó gazdag programajánlatából, aminek köszönhetően a további megrendeléseket már tetszőleges mennyiségű licencre lehet leadni, megtartva az előnyös árat és a sokkal kényelmesebb vásárlási feltételeket. A leadott megrendelés nagyságától függően állapítják meg az engedmény mértékét, amit a gyártó a szerződés időtartamának következő 2 évében garantál.

   

  Az Open program keretében a licenceket meg lehet vásárolni Software Assurance csomaggal, vagy anélkül, ami számos plusz előnyt ad, többek között műszaki segítséget, oktatási lehetőséget a program használói számára.

   

  Az ajánlattal élhet minden vállalat, az állami közigazgatási szektor, egészségügy szervezetei, oktatási intézmények, nemzetközi, karitatív és non profit szervezetek. A Microsoft bővebb csoportos licencprogramokat is ajánlj, ilyen az Open Value és az Open Value Subscription.

   

  Neked ajánljuk:
  -31%
  -10%
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner