Kosár
Termék megrendelés: 0Összeg: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Összeg: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Microsoft logoA Microsoft OEM (Original Equipment Manufacturer) licenc alapján kapható programjainak ajánlatában a Windows, Windows Server család programjai találhatók. Az OEM licenc a programot egy konkrét készülékhez rendeli (az alaplemezhez történő hozzárendeléssel). Ez egy olcsóbb megoldás, mint a BOX licenc, kitűnő azoknak az ügyfeleknek, akik az eszközüket hosszú ideig, új alegységekkel bővítve használják.

 

A Windows rendszer választékában a Windows 7, Windows 8 és a Windows 8.1 található, otthoni és céges használatra készült verziókban.

 

A Microsoft világvezető a céges szervereket kezelő szoftverek ágazatában. A Windows Server jelenleg 2008, 2012 és 2012 R2 verziókban kapható – ezek mindegyike Standard, Datacenter és Enterprise (2008) vagy Essentials (2012 és 2012 R2) változatban.

 

Az összes Windows Server osztályú rendszerhez elérhető CAL licenc, amely azoknak a felhasználóknak szól, akik céges szerverre kapcsolódnak, hogy hozzá tudjanak férni a rajta tárolt alkalmazáshoz vagy adatokhoz.

 

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Kérdése van?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Neked ajánljuk:
-8%
-48%
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok