Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  OEM


  Microsoft logoA Microsoft OEM (Original Equipment Manufacturer) licenc alapján kapható programjainak ajánlatában a Windows, Windows Server család programjai találhatók. Az OEM licenc a programot egy konkrét készülékhez rendeli (az alaplemezhez történő hozzárendeléssel). Ez egy olcsóbb megoldás, mint a BOX licenc, kitűnő azoknak az ügyfeleknek, akik az eszközüket hosszú ideig, új alegységekkel bővítve használják.

   

  A Windows rendszer választékában a Windows 7, Windows 8 és a Windows 8.1 található, otthoni és céges használatra készült verziókban.

   

  A Microsoft világvezető a céges szervereket kezelő szoftverek ágazatában. A Windows Server jelenleg 2008, 2012 és 2012 R2 verziókban kapható – ezek mindegyike Standard, Datacenter és Enterprise (2008) vagy Essentials (2012 és 2012 R2) változatban.

   

  Az összes Windows Server osztályú rendszerhez elérhető CAL licenc, amely azoknak a felhasználóknak szól, akik céges szerverre kapcsolódnak, hogy hozzá tudjanak férni a rajta tárolt alkalmazáshoz vagy adatokhoz.

   

  Neked ajánljuk:
  -31%
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner