Kosár
Termék megrendelés: 0Összeg: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Összeg: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Microsoft logoA Full Packaged Product (FPP) licenc, amelyet időnként BOX vagy dobozos licencnek is hívnak, lehetővé teszi a program telepítését anélkül, hogy az egy konkrét berendezéshez lenne kötve, ennek köszönhetően később át lehet vinni egy másik eszközre.

 

Az FPP verzió azoknak az ügyfeleknek szól, akik kis mennyiségben vásárolják a szoftvert. Azok az ügyfelek, akik a csoportos licenc keretében vásárolt termékre Software Assurance biztosítást szeretnének, a licenc megvásárlásától számított 90 napon belül tudnak ilyen védelmet vásárolni a csoportos licenc keretébe tartozó programokra.

 

A Microsoft dobozos ajánlatának keretében szerverek kezelésére szolgáló programok, valamint Windows operációs rendszerek kaphatók.

 

A szoftver kategória gazdag választékát tartalmazza a professzionális felhasználást célzó programoknak. Lehet licencet vásárolni csak külön alkalmazásokra is, pl. Microsoft Excelhez, Wordhöz, Publisherhez, OneNote-hoz, Outlookhoz, vagy csomagokhoz is, köztük a légnépszerűbb irodai csomaghoz, a Microsoft Office-hoz.

 

A Visual Studio csomagok integrált, programozói környezetet teremtenek, lehetővé teszik saját programok írását.

 

Windows családba tartozó operációs rendszerek dobozos verziói csak a legfrissebb kiadásokban kaphatók – Windows Server 2012, valamint Windows 8 és Windows 8.1 – garantálva a felhasználóknak, hogy az aktuális igényekhez szabott, legfrissebb megoldásokat kapja.

 

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Kérdése van?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Neked ajánljuk:
-12%
-50%
-77%
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok