Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  FPP (BOX DVD)


  Microsoft logoA Full Packaged Product (FPP) licenc, amelyet időnként BOX vagy dobozos licencnek is hívnak, lehetővé teszi a program telepítését anélkül, hogy az egy konkrét berendezéshez lenne kötve, ennek köszönhetően később át lehet vinni egy másik eszközre.

   

  Az FPP verzió azoknak az ügyfeleknek szól, akik kis mennyiségben vásárolják a szoftvert. Azok az ügyfelek, akik a csoportos licenc keretében vásárolt termékre Software Assurance biztosítást szeretnének, a licenc megvásárlásától számított 90 napon belül tudnak ilyen védelmet vásárolni a csoportos licenc keretébe tartozó programokra.

   

  A Microsoft dobozos ajánlatának keretében szerverek kezelésére szolgáló programok, valamint Windows operációs rendszerek kaphatók.

   

  A szoftver kategória gazdag választékát tartalmazza a professzionális felhasználást célzó programoknak. Lehet licencet vásárolni csak külön alkalmazásokra is, pl. Microsoft Excelhez, Wordhöz, Publisherhez, OneNote-hoz, Outlookhoz, vagy csomagokhoz is, köztük a légnépszerűbb irodai csomaghoz, a Microsoft Office-hoz.

   

  A Visual Studio csomagok integrált, programozói környezetet teremtenek, lehetővé teszik saját programok írását.

   

  Windows családba tartozó operációs rendszerek dobozos verziói csak a legfrissebb kiadásokban kaphatók – Windows Server 2012, valamint Windows 8 és Windows 8.1 – garantálva a felhasználóknak, hogy az aktuális igényekhez szabott, legfrissebb megoldásokat kapja.

   

  Neked ajánljuk:
  -63%
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner