Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Microsoft logoA Full Packaged Product (FPP) licenc, amelyet időnként BOX vagy dobozos licencnek is hívnak, lehetővé teszi a program telepítését anélkül, hogy az egy konkrét berendezéshez lenne kötve, ennek köszönhetően később át lehet vinni egy másik eszközre.

 

Az FPP verzió azoknak az ügyfeleknek szól, akik kis mennyiségben vásárolják a szoftvert. Azok az ügyfelek, akik a csoportos licenc keretében vásárolt termékre Software Assurance biztosítást szeretnének, a licenc megvásárlásától számított 90 napon belül tudnak ilyen védelmet vásárolni a csoportos licenc keretébe tartozó programokra.

 

A Microsoft dobozos ajánlatának keretében szerverek kezelésére szolgáló programok, valamint Windows operációs rendszerek kaphatók.

 

A szoftver kategória gazdag választékát tartalmazza a professzionális felhasználást célzó programoknak. Lehet licencet vásárolni csak külön alkalmazásokra is, pl. Microsoft Excelhez, Wordhöz, Publisherhez, OneNote-hoz, Outlookhoz, vagy csomagokhoz is, köztük a légnépszerűbb irodai csomaghoz, a Microsoft Office-hoz.

 

A Visual Studio csomagok integrált, programozói környezetet teremtenek, lehetővé teszik saját programok írását.

 

Windows családba tartozó operációs rendszerek dobozos verziói csak a legfrissebb kiadásokban kaphatók – Windows Server 2012, valamint Windows 8 és Windows 8.1 – garantálva a felhasználóknak, hogy az aktuális igényekhez szabott, legfrissebb megoldásokat kapja.

 

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-17%
-22%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok