Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  FPP (BOX DVD)


  Microsoft logoA Full Packaged Product (FPP) licenc, amelyet időnként BOX vagy dobozos licencnek is hívnak, lehetővé teszi a program telepítését anélkül, hogy az egy konkrét berendezéshez lenne kötve, ennek köszönhetően később át lehet vinni egy másik eszközre.

   

  Az FPP verzió azoknak az ügyfeleknek szól, akik kis mennyiségben vásárolják a szoftvert. Azok az ügyfelek, akik a csoportos licenc keretében vásárolt termékre Software Assurance biztosítást szeretnének, a licenc megvásárlásától számított 90 napon belül tudnak ilyen védelmet vásárolni a csoportos licenc keretébe tartozó programokra.

   

  A Microsoft dobozos ajánlatának keretében szerverek kezelésére szolgáló programok, valamint Windows operációs rendszerek kaphatók.

   

  A szoftver kategória gazdag választékát tartalmazza a professzionális felhasználást célzó programoknak. Lehet licencet vásárolni csak külön alkalmazásokra is, pl. Microsoft Excelhez, Wordhöz, Publisherhez, OneNote-hoz, Outlookhoz, vagy csomagokhoz is, köztük a légnépszerűbb irodai csomaghoz, a Microsoft Office-hoz.

   

  A Visual Studio csomagok integrált, programozói környezetet teremtenek, lehetővé teszik saját programok írását.

   

  Windows családba tartozó operációs rendszerek dobozos verziói csak a legfrissebb kiadásokban kaphatók – Windows Server 2012, valamint Windows 8 és Windows 8.1 – garantálva a felhasználóknak, hogy az aktuális igényekhez szabott, legfrissebb megoldásokat kapja.

   

  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner