0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Office 365 - SeneticMicrosoft ESD
Microsoft Volume Licensing

Kínálatunkban háromféle Microsoft Volume Licensing csoportos licenc található:
Microsoft Open License
magán típusú licenc
egyszeri díj

A nyílt Microsoft Licenc, un. OPEN licenc (más néven MOLP) beszerzése az örökös licenc megvásárlásának legegyszerűbb módja a Microsoft szoftverre, amely minden gazdasági egység számára megfelelő, kisebb és nagyobb cégeknél, oktatási intézményekben és a közigazgatásban való használatra egyaránt.

A licenc rugalmas módon szerezhető be - a szerződés érvényessége során tetszőleges időpontban, tetszőleges darabszámban, a cég aktuális igényeitől függően. A Nyílt Microsoft Licenc (MOLP - Microsoft Open License Pack) elérhető vállalkozások, oktatási intézmények (Open Academic) valamint közigazgatási egységek számára (Open Government). Bővebb információ a MOLP-al kapcsolatban.
Open License megvásárlása
Microsoft Open License
magán típusú licenc
egyösszegű- vagy részletfizetés

A Microsoft Open Value licenc program olyan cégeknek szól, amelyek örökös licenc vásárlásában érdekeltek, és annak díját éves részletfizetéssel, vagy egyszeri fizetéssel egy összegben szeretnék kifizetni.

A szerződés három évre szól, a licencek pedig Software Assurance-szel (L+SA) együtt kaphatók.

Az Open Value program a teljes cég számára szóló (Company Wide) kivitelben feltételezi az összes számítógépen használt szoftver szabványosítását a platform termékeinek egyike, az Office, a Windows vagy a hozzáférési CAL-ek alapján.
Open Value megvásárlása
Microsoft Open License
licenc bérlése
éves díj

Az Open Value Subscription program olyan szoftver licenc beszerzési mód, amelynek lényege, hogy az ügyfél egy adott időszakra kap jogosultságot a Microsoft cég kiválasztott programjai legújabb verziójának használatára.
Ez a program olyan cégeknek szól, amelyek legalább 5 számítógéppel rendelkeznek. A szerződés időtartama 3 év, a használati díj pedig egy éves időszakra szóló részletekben fizethető.

A Microsoft Open Value Subscription különösen ajánlható azoknak a cégeknek, amelyek jövője az elkövetkezendő 3 évre nehezen előrelátható - előfordulhat, hogy gyorsan fognak fejlődni és további számítógépeket vásárolnak, de az ellenkezője is, vagy épp időszakos projektjeik vannak, (pl. Call Center), ezért nem szeretnének a licenc saját tulajdonra való megvásárlásába pénzt fektetni.
OV Subscription megvásárlása

 

Microsoft logo

A Microsoft a legnagyobb informatikai vállalat a világon. Ismert mint az MS-DOS operációs rendszerek, valamint a Microsoft Windows és a Microsoft Office irodai és otthoni felhasználású programok  megalkotója és gyártója.

 

A vállalatot 1975-ben alapították abból a célból, hogy létrehozzák a BASIC  programozási nyelvet (interpretált nyelv), amely hamar kinőtte magát és nemzetközi irodákat nyitottak a világ különböző részein. A cég első nagy sikere a DOS volt- az első hordozható operációs rendszer számítógépek és  mikroszámítógépek számára. 1985-ben megalkották a Windows operációs rendszer első verzióját, majd 1989-ben bemutatták  a Microsoft Office irodai programcsomagot.

 

A Microsoft márka folyamatos fejlesztése és testreszabása az egyes felhasználók igényeihez, a szoftver felosztásához vezetett 3 fő licenc csoportra.

 

A licenc típusok a következők:

- OPEN Licenc (MOLP) – elérhető elektronikus formában (elérhető a VLSC-n keresztül (Volume Licensing Service Center)),
- OEM Licenc – konkrét hardverhez dedikált és rendelt  (szerver, laptop, asztali számítógép),
- FPP Licenc (BOX) –standard dobozos szoftver kivitel, az otthoni felhasználók által leggyakrabban választott verzió.

 

A Microsoftnál külön licencek vonatkoznak a szoftver használatának hatályára, az alábbiak szerint:

- Kereskedelmi licenc - a vállalatok és vállalkozók számára,
- Oktatási licenc – oktatási és tudományos alanyok számára,
- Kormányzati licenc –  kormányzati intézmények és hivatalok számára.

 

A széles körű szoftver licenc lehetőségek által minden ügyfél saját igényei szerint választhatja ki a számára megfelelőt.

 

A leggyakrabban választott Microsoft márkájú alkalmazások közé tartoznak az Office Irodai programcsomag és a Windows operációs rendszer, amely változatai alkalmasak mind otthoni mind szerver használatra. A gazdag nyelvi csomagoknak köszönhetően világszerte minden számítógép felhasználó képes simán és zökkenőmentesen használni a Microsoft szoftvereit.

 

Microsoft licenc fajták:
Open ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)ESDServicesSurface (QWERTY US INTL)Microsoft AccessoriesMicrosoft SubscriptionsMicrosoft Perpetual Licenses
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Hívja szakembereinket:
+36 1 700 8371 vagy küldjön e-mailt:
software at senetic dot hu
Neked ajánljuk
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok
EBA National Winner Banner