Magyarország (HUF)
Kiválasztottunk az Ön számára az Ön nyelvén és valutáját használó üzletet.
Válassza ki lokalizációját:
  0
  Ajánlatkérés
  0 Ft
  0
  Kosár
  0 Ft
  Betöltés...
  Betöltés...
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
  A termék nincs raktáron.
  Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
  Office 365 - SeneticMicrosoft ESD
  Microsoft Volume Licensing

  Kínálatunkban háromféle Microsoft Volume Licensing csoportos licenc található:
  Microsoft Open License
  magán típusú licenc
  egyszeri díj

  A nyílt Microsoft Licenc, un. OPEN licenc (más néven MOLP) beszerzése az örökös licenc megvásárlásának legegyszerűbb módja a Microsoft szoftverre, amely minden gazdasági egység számára megfelelő, kisebb és nagyobb cégeknél, oktatási intézményekben és a közigazgatásban való használatra egyaránt.

  A licenc rugalmas módon szerezhető be - a szerződés érvényessége során tetszőleges időpontban, tetszőleges darabszámban, a cég aktuális igényeitől függően. A Nyílt Microsoft Licenc (MOLP - Microsoft Open License Pack) elérhető vállalkozások, oktatási intézmények (Open Academic) valamint közigazgatási egységek számára (Open Government). Bővebb információ a MOLP-al kapcsolatban.
  Open License megvásárlása
  Microsoft Open License
  magán típusú licenc
  egyösszegű- vagy részletfizetés

  A Microsoft Open Value licenc program olyan cégeknek szól, amelyek örökös licenc vásárlásában érdekeltek, és annak díját éves részletfizetéssel, vagy egyszeri fizetéssel egy összegben szeretnék kifizetni.

  A szerződés három évre szól, a licencek pedig Software Assurance-szel (L+SA) együtt kaphatók.

  Az Open Value program a teljes cég számára szóló (Company Wide) kivitelben feltételezi az összes számítógépen használt szoftver szabványosítását a platform termékeinek egyike, az Office, a Windows vagy a hozzáférési CAL-ek alapján.
  Open Value megvásárlása
  Microsoft Open License
  licenc bérlése
  éves díj

  Az Open Value Subscription program olyan szoftver licenc beszerzési mód, amelynek lényege, hogy az ügyfél egy adott időszakra kap jogosultságot a Microsoft cég kiválasztott programjai legújabb verziójának használatára.
  Ez a program olyan cégeknek szól, amelyek legalább 5 számítógéppel rendelkeznek. A szerződés időtartama 3 év, a használati díj pedig egy éves időszakra szóló részletekben fizethető.

  A Microsoft Open Value Subscription különösen ajánlható azoknak a cégeknek, amelyek jövője az elkövetkezendő 3 évre nehezen előrelátható - előfordulhat, hogy gyorsan fognak fejlődni és további számítógépeket vásárolnak, de az ellenkezője is, vagy épp időszakos projektjeik vannak, (pl. Call Center), ezért nem szeretnének a licenc saját tulajdonra való megvásárlásába pénzt fektetni.
  OV Subscription megvásárlása

   

  Microsoft logo

  A Microsoft a legnagyobb informatikai vállalat a világon. Ismert mint az MS-DOS operációs rendszerek, valamint a Microsoft Windows és a Microsoft Office irodai és otthoni felhasználású programok  megalkotója és gyártója.

   

  A vállalatot 1975-ben alapították abból a célból, hogy létrehozzák a BASIC  programozási nyelvet (interpretált nyelv), amely hamar kinőtte magát és nemzetközi irodákat nyitottak a világ különböző részein. A cég első nagy sikere a DOS volt- az első hordozható operációs rendszer számítógépek és  mikroszámítógépek számára. 1985-ben megalkották a Windows operációs rendszer első verzióját, majd 1989-ben bemutatták  a Microsoft Office irodai programcsomagot.

   

  A Microsoft márka folyamatos fejlesztése és testreszabása az egyes felhasználók igényeihez, a szoftver felosztásához vezetett 3 fő licenc csoportra.

   

  A licenc típusok a következők:

  - OPEN Licenc (MOLP) – elérhető elektronikus formában (elérhető a VLSC-n keresztül (Volume Licensing Service Center)),
  - OEM Licenc – konkrét hardverhez dedikált és rendelt  (szerver, laptop, asztali számítógép),
  - FPP Licenc (BOX) –standard dobozos szoftver kivitel, az otthoni felhasználók által leggyakrabban választott verzió.

   

  A Microsoftnál külön licencek vonatkoznak a szoftver használatának hatályára, az alábbiak szerint:

  - Kereskedelmi licenc - a vállalatok és vállalkozók számára,
  - Oktatási licenc – oktatási és tudományos alanyok számára,
  - Kormányzati licenc –  kormányzati intézmények és hivatalok számára.

   

  A széles körű szoftver licenc lehetőségek által minden ügyfél saját igényei szerint választhatja ki a számára megfelelőt.

   

  A leggyakrabban választott Microsoft márkájú alkalmazások közé tartoznak az Office Irodai programcsomag és a Windows operációs rendszer, amely változatai alkalmasak mind otthoni mind szerver használatra. A gazdag nyelvi csomagoknak köszönhetően világszerte minden számítógép felhasználó képes simán és zökkenőmentesen használni a Microsoft szoftvereit.

   

  Microsoft licenc fajták:
  Open LicenseOpen ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)
  Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
  Hívja szakembereinket:
  +36 1 700 8371 vagy küldjön e-mailt:
  software at senetic dot hu
  Neked ajánljuk
  Maradjunk kapcsolatban!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

  A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

  Hibás e-mail cím.
  Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
  Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
  Köszönjük!
  Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
  Partnerek
  Fizetési módok
  Szállítási módok
  EBA National Winner Banner