Az Ön kosara
Termék megrendelés: 0Össz: 0 Ft
Termék ajánlatkérés: 0Össz: 0 Ft
Betöltés...
Segítségre vagy tanácsra van szüksége?
Kereskedelmi részlegünk szíves rendelkezésére áll információkkal az alábbi telefonszámokon:
+36 1 700 8371

E-mail
info at senetic dot hu


Logo Lenovo

A Lenovo által forgalmazott monitorok modern, háttérvilágításos LED képernyők. A gyors reakcióidő, a nagy kontraszt és a széles betekintési szög azok a tulajdonságok, amelyek miatt érdemes megfontolni Lenovo márkájú monitor vásárlását. A monitorok, modelltől függően, el vannak látva D-Sub analóg vagy Display Port, DVI-D digitális csatlakozókkal.

 

A monitorok ergonomikus konstrukciója kényelmes, az állványok pedig, amelyekkel állítani lehet a monitor dőlésszögét, magasságát, és el lehet fordítani a monitort, lehetővé teszik annak ideális beállítását a munkahelyen. Az alkalmazott LED háttérvilágítás lehetővé teszi az energia-megtakarítást, aminek köszönhetően a monitorok környezetbarátabbá váltak. A mátrix gyors válaszideje garantálja a kristálytiszta képet, a csík és torzításmentességet a gyorsan változó jeleneteknél, valamint és a helyes fókuszt.

 

A Lenovo monitorok 17 és 33 col közötti méretekben kaphatók. Az ilyen széles határok között változó paraméterek lehetővé teszik, hogy minden ügyfél az igényeinek a tökéletesen megfelelő berendezést tudja kiválasztani. Ebből a termékválasztékból a legszívesebben választott modellek: ThinkVision LT2452p (60A6MAT2EU), valamint a Lenovo LT1952p (T48MNEU).

Kiárusítás
Sürgősen szüksége van berendezésre vagy nagyon korlátozott a költségvetése? Tekintse meg, mit kínálunk kiárusításunk keretében
Van kérdése?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Aktuális promóciók:
-62%
-22%
-7%
Hibás e-mail cím.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és legyen naprakészen tájékozott promócióinkról és újdonságainkról!
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok