0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!


Logo Lenovo

A Lenovo által forgalmazott monitorok modern, háttérvilágításos LED képernyők. A gyors reakcióidő, a nagy kontraszt és a széles betekintési szög azok a tulajdonságok, amelyek miatt érdemes megfontolni Lenovo márkájú monitor vásárlását. A monitorok, modelltől függően, el vannak látva D-Sub analóg vagy Display Port, DVI-D digitális csatlakozókkal.

 

A monitorok ergonomikus konstrukciója kényelmes, az állványok pedig, amelyekkel állítani lehet a monitor dőlésszögét, magasságát, és el lehet fordítani a monitort, lehetővé teszik annak ideális beállítását a munkahelyen. Az alkalmazott LED háttérvilágítás lehetővé teszi az energia-megtakarítást, aminek köszönhetően a monitorok környezetbarátabbá váltak. A mátrix gyors válaszideje garantálja a kristálytiszta képet, a csík és torzításmentességet a gyorsan változó jeleneteknél, valamint és a helyes fókuszt.

 

A Lenovo monitorok 17 és 33 col közötti méretekben kaphatók. Az ilyen széles határok között változó paraméterek lehetővé teszik, hogy minden ügyfél az igényeinek a tökéletesen megfelelő berendezést tudja kiválasztani. Ebből a termékválasztékból a legszívesebben választott modellek: ThinkVision LT2452p (60A6MAT2EU), valamint a Lenovo LT1952p (T48MNEU).

Info Box
Kérdése van?
Telefonáljon vagy küldjön e-mailt:

+36 1 700 8371
info at senetic dot hu
Neked ajánljuk:
-64%
-27%
-70%
Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.
A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Váci út 76, 1133 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.
Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Partnerek
Fizetési módok
Szállítási módok