0
Ajánlatkérés
0 Ft
0
Kosár
0 Ft
Betöltés...
Betöltés...
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva! Ajánlatkérések és megrendelések aktualizálva!
A termék nincs raktáron.
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron.
Home Office Hardware
Lenovo

Logo Lenovo

A Lenovo egy kínai számítástechnikai cég. A céget 1984-ben alapították, jelenleg pedig a legnagyobb személyi számítógép gyártónak tartják. 2005-ben a cég megvásárolta az IBM cégtől a PC számítógép gyártó részleget, 2014-ben pedig a Motorolát. A Lenovo 160 ország ügyfeleit szolgálja ki, közülük több mint hatvanban van központja. A márka fő központja Hong Kongban található.

 

2010-től a Lenovo nagyon gyorsan fejlődik. A kivételesen tervezett termékek, a kivitelezés magas minősége, valamint a konkurens árak azok a tényezők, amik miatt keresettek a Lenovo készülékei. Az innovatív megoldások, valamint az emberek képzeletének felébresztése, ezek a fő célok, ami az új készülék tervezését vezérli, hogy a munka könnyebb és kellemesebb legyen.

 

Az ajánlat döntő részét munkaállomások (ThinkCentre, ThinkStation, Essential), notebookok (a népszerű B, E, L, M, S, T, W, X szériák laptopjaival), monitorok, háttértárak alkotják. A Lenovo széles választékkal rendelkezik tartozékokból is, amelyek közé kell számítani a dokkoló állomásokat, akkumulátorokat, valamint az SSD/HDD lemezeket. Érdekes lehetőség a szervizcsomagok vásárlásának lehetősége is. amelyek a garanciát meghosszabbítják 5 évvel.

 

Jelentős család a ThinkPad sorozat is. A Richard Saper által tervezett termékszériát 2005 óta gyártja a Lenovo. Ami megkülönbözteti őket, az a TrackPoint (hagyományosan piros gomb, amelyet mutatóeszközként használnak), valamint a ThinkLight (fehér vagy narancssárga, megnövelt fényerejű, LED diódák, amelyek a mátrix felett elhelyezett billentyűzetet világítják meg). A ThinkPad szériába tartozó notebookok műanyagból készülnek, magnézium Roll Cage kerettel, amely megakadályozza az alakváltozást, valamint Active Protection System rendszerrel, ami a beépített gyorsulásmérők segítségével érzékelni tudja az ütődéseket, és előretartással leparkolja a merevlemez olvasófejét, hogy megvédje a sérüléstől.

 

A Lenovo az általa gyártott eszközök kivételességére koncentrál, aminek köszönhetően a berendezések keresettek a piacon. A cég nem csak az értékesítésbe és disztribúcióba invesztál, a helyi gyártást is szem előtt tartja az egyes országokban. Ezek az intézkedések lehetővé teszik, hogy globális hatókörű legyen helyi pontossággal és tökéletességgel, amelynek köszönhetően megvalósíthatóvá válik a hosszú távú siker, aminek alapja a "globális-lokális" cég elv.

Kiválasztott termékek

Maradjunk kapcsolatban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen az akcióinkkal és új termékeinkkel kapcsolatban.

A "Feliratkozás" gomb megnyomásával Ön beleegyezik abba, hogy marketing információkat kapjon az Ön e-mail címére. A Soroksári út 44. II. em., 1095 Budapest, Magyarország székhelyű Senetic Magyarország Kft. vállalat lesz az Ön személyes adatainak kezelője. Joga van hozzáférést kérni a személyes adataihoz, illetve joga van azok helyesbítését, törlését vagy azok feldolgozásának korlátozását kérni, továbbá az adatok feldolgozása ellen tiltakozni. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos részletes információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatban.

Hibás e-mail cím.
Ez az e-mail cím már vissza van igazolva.
Ez az e-mail cím még nincs visszaigazolva.
Köszönjük!
Ellenőrizze a bejövő üzeneteit - egy e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy hagyja jóvá a hírlevélre való feliratkozását.
Viszonteladói portál
Minden, amit keres.Csatlakozzon hozzánk!
Senetic B2B
Senetic B2BPlatform üzleti ügyfelek számáraCsatlakozzon hozzánk!
Fizetési módok
Szállítási módok
Tanúsítványok és díjak